Belkov i 4 Gości przegląda ten wątek.
Polecam prawie wszystkie serie bo mam w zeszytowkach - rysunki raczej Venom mial niezle rzadko dowastawal kogos miernego
@Motyl, czy po dobrym przyjęciu Lethal Protector można liczyć na wydanie tych mini serii (najlepiej po 2 w jednym wydaniu )
Dla mnie prime time kreski w amerykańskich komiksach to właśnie lata 91-95. To cieniowanie, ta dynamika, to zachwianie proporcji (tak, dla mnie to jest ogromny plus, nie po to sięgam po komiksy żeby oglądać idealnie odwzorowanych ludzi, uwielbiam to przerysowanie z tamtego okresu).
W obydwu przypadkach powinien być czerwiec albo lipiec. W innym miejscu jest podobna pomyłka (strony 29 i 30)
Spoiler: PokażUkryjPYTANIE:Sprawa jednej daty w komiksie, mianowicie chodzi o sobotę 4 lipca 1949 roku (str. 152 polskiego wydania) , nie zgadza mi się to z wydarzeniami z 11 czerwca 1949 roku. (9 strona polskiego wydania)i wygląd chłopaka.
W oryginale jest czerwiec w obu przypadkach.
Wiadomo kiedy premiera nowych tytułów?
Bzzz, bzzz 🪰😈🔥!Pierwszą z trzech muszych propozycji na listopad jest ostatni tom diabelnie erotycznych przypadków Faith autorstwa niezawodnego Briana Azzarello, który w końcu zabierze nas w podróż po piekle!FAITHLESS III Upadek Faith nie zawsze jest przyjemny, ale za to seksowny jak diabli.Faith – zdobywszy szturmem świat sztuki – znika równie szybko, jak się pojawiła, pozostawiając po sobie mnóstwo niedo-powiedzeń i domysłów. Czy jej zniknięcie jest tylko sprytnym posunięciem marketingowym, wołaniem o pomoc niezależnej artystki, czy w grę wchodzi coś o wiele bardziej złowieszczego? Zważywszy, że za jej spektakularnym sukcesem stoi nie kto inny jak Louis Thorne… któż może wiedzieć to na pewno?Faith i diabeł stają twarzą w twarz do finałowej rozgrywki w ostatnim tomie bestsellerowego komiksu Briana Azzarello (Księżycówka, 100 Naboi) i Marii Llovet (Luna, Heartbeat), opowieści o seksualności, magicznych przebudzeniach i o artystach, którzy zostali uwikłani w odwieczną walkę dobra ze złem.„Trzeci tom Faithless ponownie bierze pod lupę umiejętność człowieka do wypaczania miłości, dodając do opowieści kolejne niuanse i cudownie rozwijając jej główne postaci”.— Comic BookcaseTYLKO DLA DOROSŁYCHFAITHLESS tom 3Scenariusz: Brian Azzarello Rysunki: Maria LlovetTłumaczenie: Piotr CzarnotaWydawnictwo: Mucha ComicsWydanie pierwszeLiczba stron: 160Format: 180x275 mmOprawa: twardaPapier: kredowyDruk: kolorISBN 978-83-66589-93-3Cena okładkowa: 79,00 złPremiera: 11 listopada 2022 r.