Nie udało się ogarnać tego samego poziomu przedniej i tylnej okładki Ascendera 2.https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Ej5SEhTNulC12kp5FnkMocjRZ~crJZKomiks wymieniałem, ale następny egzemplarz ma to samo.
Mnie się to zdjęcie w ogóle nie otwiera.
Taka nowa zapowiedź od Marvela - mini seria "The Variants" z Jessiką Jones. Scenariusz Gail Simone (Ptaki Nocy, Batgirl), rysunki Phil Noto (Uncanny X-Force, Jonah Hex).Pytanie czy Mucha wyda i tą serię?
Bzzz, bzzz 🪰👻!Pamiętacie, gdy bohaterowie GIDEON FALLS znaleźli się na skraju wszechświatów? Cóż, koniec spotkał także nakład dwóch pierwszych tomów tego komiksu, a wkrótce ten sam los podzieli tom trzeci! Biorąc pod uwagę niemalejące zainteresowanie tym tytułem, ale też niemalejący koszt dodruków i idące za tym rosnące ceny pojedynczych tomów, postanowiliśmy przygotować wydanie zbiorcze – sześć tomów w jednym omnibusie, czyli ponad osiemset stron fantastycznonaukowego horroru. Cena okładkowa – 320 zł. Już w maju!
Bo gdyby wszyscy stwierdzili, że nie biorą pojedynczych, to nie byłoby i tego zbiorczego.