Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1502645 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online xanar

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #3630 dnia: Śr, 09 Marzec 2022, 13:25:02 »
Konto to ja mam, tylko hasła nie pamiętam bo kupowałem tam ostatnio z 4 lata temu i nie idzie zresetować. Napisałem na ich maila jaka sytuacja, ale jak na razie bez odpowiedzi.
Zaraz się okaże, że musze konto na Facebooku założyć, zęby zrobić zakupu w ich sklepie :D
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline laf

« Odpowiedź #3631 dnia: Śr, 09 Marzec 2022, 14:25:32 »
@Szekak, pełen szacun  :)

Offline dreamer36

« Odpowiedź #3632 dnia: Śr, 09 Marzec 2022, 14:44:34 »
Odebrałem dzisiaj swoją pierwszą paczkę z zamówieniem ze sklepu Muchy (4xCriminal + Korzenie rodzinne). Nigdy nie widziałem takiego pakowania - już mnie paczka wnerwiać w pewnym momencie zaczęła, bo chciałem sobie pomacać i poniuchać komiksy, a tu kilometry folii. Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem i wielki plus za pakowanie u Muchy.

@Szekak - tym sposobem pochwaliłeś się, że miejsca u Ciebie na półkach jeszcze pod dostatkiem :)

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #3633 dnia: Śr, 09 Marzec 2022, 15:34:51 »
@Szekak - tym sposobem pochwaliłeś się, że miejsca u Ciebie na półkach jeszcze pod dostatkiem :)

Tymczasem w SzekakHouse:

Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline Jaxx

« Odpowiedź #3634 dnia: Śr, 09 Marzec 2022, 16:42:18 »
Mail z potwierdzeniem i danymi do przelewu w ogóle powinien przyjść? Wyskoczyły mi te dane po złożeniu zamówienia, ale nie zwróciłem na nie uwagi i teraz nie wiem, czy czekać czy szukać ich na stronie sklepu.

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #3635 dnia: Śr, 09 Marzec 2022, 16:47:19 »
no ale udało się na tyle, że Mucha wspomniała o moich zakupach na fb.  ;D

O kurde, ładnie, ja bym w obecnych uwarunkowaniach gospodarczych to taki zakup na pół roku rozłożył.

Offline martin685

« Odpowiedź #3636 dnia: Cz, 10 Marzec 2022, 12:03:28 »
Skończyłem czytać Dwóch Braci, ależ to było dobre, nie mogłem się oderwać, a jednocześnie pozamiatało mną mocno. Szkoda, że zdobyłem ten komiks dopiero teraz,bo zająłby miejsce w moim top3 za 2021 z dużą szansą na 1 miejsce. Polecam bez wahania każdemu. Zarówno fabularnie jak i wizualnie to totalny sztos.

Offline Pocztar

« Odpowiedź #3637 dnia: Cz, 10 Marzec 2022, 15:21:48 »
Skończyłem czytać Dwóch Braci, ależ to było dobre, nie mogłem się oderwać, a jednocześnie pozamiatało mną mocno. Szkoda, że zdobyłem ten komiks dopiero teraz,bo zająłby miejsce w moim top3 za 2021 z dużą szansą na 1 miejsce. Polecam bez wahania każdemu. Zarówno fabularnie jak i wizualnie to totalny sztos.

To polecam Ci także Jedzenie/picie. Pod tym niepozornym tytułem kryją się naprawdę fajne opowieści :)
https://moviesroom.pl/recenzje/recenzje-komiksow/jedzenie-picie-recenzja-komiksu/

Offline Szekak

« Odpowiedź #3638 dnia: Cz, 10 Marzec 2022, 16:45:23 »
O kurde, ładnie, ja bym w obecnych uwarunkowaniach gospodarczych to taki zakup na pół roku rozłożył.
Ja tez chyba musze ograniczyc komiksy, bo benzyna zaraz po 9zl, rata kredytu o kilkaset zlotych skoczyla i zaraz ma byc skok drugie tyle, o wszechobecnej drozyznie nie wspominajac... Ciezkie czasy sie robia.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline KHonczak

« Odpowiedź #3639 dnia: Cz, 10 Marzec 2022, 23:59:08 »
Hubercik - a podobno nie przy kasie zbóju jesteś  ???

Online xanar

« Odpowiedź #3640 dnia: Pt, 11 Marzec 2022, 00:04:58 »
Tam nie da się zamówić więcej na raz jak 30 szt. znikają te opcje z transportem i płatnością.
Spoiler: PokażUkryj
Ja 29 szt.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline death_bird

« Odpowiedź #3641 dnia: Pt, 11 Marzec 2022, 00:05:51 »
Ciezkie czasy sie robia.

Nie bluźnij.
Ciężkie czasy to mają Ukraińcy.
Jeżeli ostatecznie ta wojna nie rozleje się na obszar NATO i wyjdziemy z tego jedynie obsypani inflacją to i tak będziemy najbardziej fuksiarskim pokoleniem Polan w dziejach. Nawet chyba bardziej od tego, które ominęła wojna trzydziestoletnia. Przez ostatnie 320 lat co w sąsiedztwie wybuchała jakaś afera to robiliśmy za poligon. Więc wypada być wdzięcznym, że pierwszy raz w historii ktoś inny walczy za nas a nie jojczyć, że stosy wstydu trzeba będzie napocząć.
Miejmy jakieś proporcje.
« Ostatnia zmiana: Pt, 11 Marzec 2022, 00:09:16 wysłana przez death_bird »
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Szekak

« Odpowiedź #3642 dnia: Pt, 11 Marzec 2022, 01:42:02 »
Jak juz rozmawiamy w ten sposob, to w moim odczuciu to ty raczej bluźnisz, nazywając pieklo jakie spotyka Ukraińców "ciężkimi czasami", ale poniewaz zdaje sobie sprawe, ze to subiektywna kwestia odczuc i doboru slow, dlatego nawet nie będę w ten temat wchodził.
« Ostatnia zmiana: Pt, 11 Marzec 2022, 01:49:42 wysłana przez Szekak »
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline death_bird

« Odpowiedź #3643 dnia: Pt, 11 Marzec 2022, 19:04:20 »
Powtórzyłem tylko użyte sformułowanie.
Natomiast podtrzymuję opinię: jeżeli sami nie zostaniemy zaatakowani w zw. z wojną na Ukrainie to tym samym nasze dzisiejsze problemy w kontekście sytuacji na wschodzie są niemal nieistotne. W odniesieniu do naszej historii pozostaje jedynie docenić tę fundamentalną zmianę. Lepsza nawet (choć oby nie) stagflacja niż bomby spadające na miasta.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Castiglione

« Odpowiedź #3644 dnia: So, 12 Marzec 2022, 05:20:16 »
To, że u innych jest gorzej, nie znaczy że u nas dobrze i że nie można o tym mówić.