Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1500333 razy)

MIBY i 2 Gości przegląda ten wątek.

Offline death_bird

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #3150 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 23:29:42 »
Ale serio pasuje Wam takie kapanie tytuł po tytule?
Dla mnie to jest niepoważne. Wyobrażacie sobie Egmont bawiący się w takie gierki?
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline cinemaman

« Odpowiedź #3151 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 23:34:27 »
Mi nie pasuje, że Mucha podzieliła Wolverine Rucki na dwa tomy. Kolejny zamach na nasz portfel...

Online misiokles

« Odpowiedź #3152 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 23:35:00 »
Przeczytanie na forum o codziennym ujawnionym tytule Muchy zajmuje mi 10 sekund. Czemu miałoby mnie to denerwować?
Mi nie pasuje, że Mucha podzieliła Wolverine Rucki na dwa tomy. Kolejny zamach na nasz portfel...

Na forum już chyba każdy zapomniał jak jechano po Musze, że zdecydowała się wydać grubego Spider-Mana :)
« Ostatnia zmiana: Pt, 12 Listopad 2021, 23:37:20 wysłana przez misiokles »

Online Castiglione

« Odpowiedź #3153 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 23:55:32 »
Ale serio pasuje Wam takie kapanie tytuł po tytule?
Dla mnie to jest niepoważne. Wyobrażacie sobie Egmont bawiący się w takie gierki?
A co mnie to obchodzi, czy od poniedziałku będą wrzucać po jednej zapowiedzi dziennie, czy w niedzielę wpadnie od razu 7? Nie mam problemu zasnąć w nocy bez znajomości od razu wszystkich ich planów na przyszły rok.

Co do drugiego, to ile pozycji wydaje Egmont, a ile Mucha...

Offline michał81

« Odpowiedź #3154 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 23:58:10 »
No właśnie kolaż był fajny, bo raz - angażował odbiorcę a dwa - tylko od zainteresowanych zależało jak szybko go rozgryzą.
Te tytuły pojawiły się już na kolażu i były rozszyfrowane. Z tych zapowiedzianych wcześniej nadal nie zostały wydane:
Seven to Eternity tom 2 (Droga Ku Wieczności tom 2)
Monsters
Comer / Beber
Ascender tom 2
Black Magick tom 1
Sara
Co byś chciał odgadywać?
Ile by tych nowych tytułów dołożyli, żeby taki kolarz miał sens? Na pierwsze półrocze nie będzie na pewno dużo nowych zapowiedzi. A nawet jak się pojawi info o kilku komiksach to przyjdzie taki jeden i będzie gadał o zajmowaniu slotów, bo on ma to w kolekcji.

Jak Mucha skończy zapowiadać to na pewno pojawia się podsumowania na kilku blogach / portalach.  A tak przez dłuższy czas będzie dyskusja, a nie jednorazowo i za tydzień można zapomnieć.

Offline HugoDumont

« Odpowiedź #3155 dnia: So, 13 Listopad 2021, 08:58:29 »
Przepraszam że niepokoję szanownych, forumowych kolegów   ale mam pytanie czy wiadomo w przybliżeniu kiedy wyjdzie "Monster" Windsor-Smitha? Wiem, że miał być pierwotnie  w tym roku, ale potem straciłem czujność i nie wiem jakie plany ma Mucha wobec tego tytułu...

Offline michał81

« Odpowiedź #3156 dnia: So, 13 Listopad 2021, 09:09:12 »
Będzie pewnie w przyszłym roku.

Offline Toranga

« Odpowiedź #3157 dnia: So, 13 Listopad 2021, 09:54:47 »
To chyba do tego  czasu kupię wydanie oryginalne.

A nawet jeśli nie to ma bank nie wezmę Monsters od Muchy w ciemno, jak Spectaculara.

Offline death_bird

« Odpowiedź #3158 dnia: So, 13 Listopad 2021, 12:00:53 »
Jak Mucha skończy zapowiadać to na pewno pojawia się podsumowania na kilku blogach / portalach.  A tak przez dłuższy czas będzie dyskusja, a nie jednorazowo i za tydzień można zapomnieć.

Skoro zostały już zapowiedziane to o co ta cała szopka z dozowaniem?
Pojawi się ostatnia okładka i dyskusja się skończy.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline donT

« Odpowiedź #3159 dnia: So, 13 Listopad 2021, 12:12:30 »
To chyba do tego  czasu kupię wydanie oryginalne.

A nawet jeśli nie to ma bank nie wezmę Monsters od Muchy w ciemno, jak Spectaculara.

Ja swego oryginalu Monsters wymieniac nie bede. Wydanie jest bardzo porzadne, lekkie, na fajnym offsecie. Podejrzewam, ze okaze sie takze tansze niz Muchy.
« Ostatnia zmiana: So, 13 Listopad 2021, 12:14:12 wysłana przez donT »
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline Sparnage

« Odpowiedź #3160 dnia: So, 13 Listopad 2021, 12:28:23 »
Na paradoksie jest artykuł o zapowiedziach Muchy
Wolverine'a jednak dostaniemy w całości, a nawet i więcej.
Do tego w końcu dostaniemy East of West Hickmana i X-Statix.  :D

https://paradoks.net.pl/read/42500-zapowiedzi-muchy-comics-na-koniec-roku?fbclid=IwAR1BBPFWJtkW6T7ZgX3vHce6kqOQlCNdomhORrzZZ4M1KoU0No6gNCiEb0k

Offline michał81

« Odpowiedź #3161 dnia: So, 13 Listopad 2021, 12:37:58 »
Na paradoksie jest artykuł o zapowiedziach Muchy
Wolverine'a jednak dostaniemy w całości, a nawet i więcej.
Do tego w końcu dostaniemy East of West Hickmana i X-Statix.  :D

https://paradoks.net.pl/read/42500-zapowiedzi-muchy-comics-na-koniec-roku?fbclid=IwAR1BBPFWJtkW6T7ZgX3vHce6kqOQlCNdomhORrzZZ4M1KoU0No6gNCiEb0k
To i tak brakuje jeszcze jeden czy dwóch tytułów. A co do East of West to sam jestem zaskoczony.
« Ostatnia zmiana: So, 13 Listopad 2021, 14:34:42 wysłana przez michał81 »

Offline emedzi 12

« Odpowiedź #3162 dnia: So, 13 Listopad 2021, 12:43:00 »
Liczę na to, że East of West wydadzą w tej trzytomowej edycji.

MaLeKrSkr

• Gość
« Odpowiedź #3163 dnia: So, 13 Listopad 2021, 12:43:54 »
Skoro Wolverine Rucki to będzie jeden tom, to co będzie potem? Jak to idzie z oryginalną kolejnością? "Wróg publiczny", "Origins and Ending", "Wojna Domowa" i "Staruszek Logan" (tego to wiadomo, że nie wydadzą). Jakby to mogło wyglądać?

Offline Brzon

« Odpowiedź #3164 dnia: So, 13 Listopad 2021, 14:13:55 »
Myslę, że po potencjalnym tomie 2 Wolverina "Wróg publiczny" w grę wchodzą dalsze cztery tomy Complete collection Daniela Waya. I to byłoby zacne! :)