Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1499147 razy)

Koro, Tom926 i 3 Gości przegląda ten wątek.

Offline LukCook

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #3135 dnia: Cz, 11 Listopad 2021, 19:07:42 »
Jak się nie ma Facebooka to profil Muchy jest nie do zobaczenia.

Offline michał81

« Odpowiedź #3136 dnia: Cz, 11 Listopad 2021, 19:16:56 »
Jak się nie ma Facebooka to profil Muchy jest nie do zobaczenia.
Profil Muchy jest do zobaczenia, nie można relacji.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #3137 dnia: Cz, 11 Listopad 2021, 19:25:43 »
@amsterdream
https://prnt.sc/1z6dtm2
Warto się upewnić zanim coś się napisze, jak najbardziej można obejrzeć relację Muchy na komputerze.

Nie wpadłbym na to w życiu. Tak czy inaczej te relacje to jakieś nieporozumienie.
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline michał81

« Odpowiedź #3138 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 17:07:43 »

Czy to znaczy, że będzie że będzie więcej niż jeden tom Wolverine'a Rucki? A może będzie więcej historii z Wolverinem? Na pewno niedługo odpowiedzi ;).
« Ostatnia zmiana: Pt, 12 Listopad 2021, 17:09:33 wysłana przez michał81 »

Offline xanar

« Odpowiedź #3139 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 17:12:28 »
Będzie więcej, gdyż ultimate collection miało 448 stron, więc podzielą na dwa.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline michał81

« Odpowiedź #3140 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 17:19:30 »
Będzie więcej, gdyż ultimate collection miało 448 stron, więc podzielą na dwa.
Ale tam nie ma dopisku Greg Rucka, więc kto wie co tam jeszcze planują ;)

Offline Sparnage

« Odpowiedź #3141 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 17:42:30 »
Może po runie Grega Rucki dostaniemy kontynuacje w postaci integrala Wroga Publicznego Marka Millara?

Offline death_bird

« Odpowiedź #3142 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 20:31:59 »
Czy tylko wg mnie ten nowy sposób zapowiedzi wprowadzony przez Muchę z jednym tytułem dziennie to zwyczajna dziecinada?
Sprzedają historyjki obrazkowe a zachowują się tak jakby prowadzili globalną kampanię marketingową nowej marki wartej z miliard zieleńców.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline LukCook

« Odpowiedź #3143 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 20:34:45 »
Czy tylko wg mnie ten nowy sposób zapowiedzi wprowadzony przez Muchę z jednym tytułem dziennie to zwyczajna dziecinada?
Sprzedają historyjki obrazkowe a zachowują się tak jakby prowadzili globalną kampanię marketingową nowej marki wartej z miliard zieleńców.

Mają rozmach w żenadzie.

Offline misiokles

« Odpowiedź #3144 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 20:46:06 »

Nie mam takiego wrażenia. Niczym to się nie różni od ich innych niestandardowych akcji "marketingowych". Ujawnianie jednego tytułu 1 kwietnia czy wrzucanie kolażu fragmentów okładek by czytelnicy rozgryźli tytuł. Nie ma nudy -ja to kupuję.

Offline death_bird

« Odpowiedź #3145 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 20:51:10 »
No właśnie kolaż był fajny, bo raz - angażował odbiorcę a dwa - tylko od zainteresowanych zależało jak szybko go rozgryzą.
A to jest taka zabawa w kotka i myszkę i generalnie męczenie buły.
Nie każda niestandardowa akcja jest udana. Niektóre są zwyczajnie męczące.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline LukCook

« Odpowiedź #3146 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 20:55:33 »
Według mnie kolaż był lepszy. Jak na razie wrzucane są zapowiedzi o których od dawna wiadomo.

Offline kenji

« Odpowiedź #3147 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 21:11:39 »
Kolaz był fajny dla 20 zainteresowanych osób. Po  godzinie można bylo przeczytać cała listę komiksów które te 20’osob odczytało …

Nie bardzo rozumiem „żenady” tej formy promocji.

Jak dla mnie jest nawet lepsza. Codziennie na forum mogę dowiedzieć się czegoś nt jednego tytułu. Poczytać opinie forumowiczów. Posprawdzać przykładowe plansze.  Wcześniej pojawiała się lista  i prześciganie kto ile kupi.

Brawo Mucha

Offline miragepl89

« Odpowiedź #3148 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 22:30:46 »
Tak, tylko wg Ciebie ;D

Niesamowite, że nawet taka rzecz, jak codzienne zapowiedzi nowości Muchy na końcówkę 2021 i 2022 rok może w człowieku budzić taką frustrację.

Dla mnie świetna sprawa. Póki co poznajemy tytuły na końcówkę roku (jak dobrze liczę, aż 4, więc będzie co kupować), a za chwilę dowiemy się co planują na 2022. A pewnie planują dużo...

Offline Castiglione

« Odpowiedź #3149 dnia: Pt, 12 Listopad 2021, 23:03:44 »
Też nie widzę problemu. Nawet jak ktoś nie ma fb, to tak czy inaczej zaraz będzie wrzucone na forum, więc who cares?