Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1493742 razy)

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #2310 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 21:57:11 »
Cóż ja na to poradzę, że nie rozumiesz? Nie moja wina, większość podejrzewam że rozumie. Czas najwyższy aby tu kilka osób wróciło na Planetę Ziemia.

Przypominam że od jakiegoś czasu wydawcy puszczają tytuły w rzutach. Pierwszy rzut jest mały i szybko robi się niedostępny, trzeba spokojnie czekać na kolejne.

Daj spokój, przecież to kompletny odjazd w sklepie Muchy skończył się Spider-Man w życiu na tym forum nie przeczytałem, żeby ktokolwiek w sklepie Muchy jakiś komiks kupił i nagle w 15 minut w ich niezwykle popularnym sklepie na 6 dni przed premierą wyczerpali nakład, już dodruki szykują, dobrze że na gildii zostały jeszcze ze dwie sztuki. A Ty czytasz takie rzeczy jak:

Dokonało się. Oto czytelnicy zagłosowali portfelem.

4:52
Ludzie jakiegoś świra dostają.
« Ostatnia zmiana: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:04:33 wysłana przez SkandalistaLarryFlynt »

Offline Death

« Odpowiedź #2311 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:07:35 »
To Mucha ma swój sklep? :O

Offline Itachi

« Odpowiedź #2312 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:11:57 »
https://www.instagram.com/itach_i_93/

A co, chciałbyś mnie zadenuncjować jak ten konfident itachi?

Offline chch

« Odpowiedź #2313 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:13:16 »
To Mucha ma swój sklep? :O
Pewnie chodzi o to:
https://muchacomics.com/pl/p/The-Spectacular-Spider-Man/290

Swoją dorgą, dostępność: duża ilość.

« Odpowiedź #2314 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:15:00 »
No jak nie wiedziałeś? Przecież wszyscy tam kupują. Na szczęście możesz kupić jeszcze Pająka na dużo mniej popularnej gildii.

Swoją dorgą, dostępność: duża ilość.

O proszę. Dokonało się. Cud.

Offline xanar

« Odpowiedź #2315 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:16:37 »
5 minut temu nie było, zapewne szybki dodruk był.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline LukCook

« Odpowiedź #2316 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:20:32 »
Jestem w pełni gotowy na wyzwanie jakie dała nam Mucha. Także to cenowe. Jest ona wysoka, ale adekwatna do oczekiwań. Ja z dumą podzielę się z nimi moimi pieniędzmi i będę się cieszyć, że je mają w tych trudnych czasach, a jednocześnie przekażę informację, że jak chcą więcej, to czekam na kolejne tego typu wydawnictwa.
Egmont i Mucha robią dużo lepszą robotę, a my naszymi portfelami pokażmy jak bardzo to cenimy.

Panowie wyciągajcie portfele pora na kolejną rundę pomocy - Spider wrócił do Muchy. Jak czytam te kawałki o głosowaniu portfelami i dawaniu pieniędzy dla Muchy to mam ochotę założyć zbiórkę na siepomaga.pl. Zostanie miejsce na półce a Mucha będzie doceniona za niesamowity wkład w polskie komiksowo.

Teoria, że w dwa dni Spectacular zniknął ze sklepu Muchy to spektakularne szaleństwo.

Offline chch

« Odpowiedź #2317 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:23:56 »
Na stronie Muchy premiera 3 września, na gildii 8 września.

Czytanie komentarzy tutaj i w sklepie gildii (gdzie ludzie, którzy nie mieli komiksu w rękach oceniają go na jedną gwiazdkę, bo drogi...) dostarcza mi pewnej rozrywki, ale wydaje mi się, że te wojenki kto ma rację byłyby bardziej na miejscu, gdyby ktoś miał ten komiks już w rękach i mógł faktycznie ocenić na ile mucha przyłożyła się do edycji i jakości wydania.
Ciekawy jestem czy podobne emocje wywołaja Strażnicy - duże wydanie...

Offline xanar

« Odpowiedź #2318 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:32:04 »
Na Facebooku Muchy było, że mieli dzisiaj wysyłać.

Offline HaVoK

« Odpowiedź #2319 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:35:19 »
Nic nie poradzisz. Co nie zmienia faktu, że nie rozumiem. Żyj sobie na swojej planecie. Ja mogę żyć na swojej. Znikąd nie powracam.

P.s Czy jeszcze nikt nie napisał, że nowy Sandoval jest cholernie drogi?

Offline Midar

« Odpowiedź #2320 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:35:32 »
Z tego, co widziałem jedna osoba dała jedną gwiazdkę, reszta zdecydowanie lepiej. Nie rozumiem o co chodzi?
Mucha wydała zajebisty komiks i ustaliła swoją cenę. Albo komuś pasuje albo nie. Jak nie, to nie kupuje. Te spazmy przez kilkanaście stron, że coś jest droższe o 30 złotych, niż byłoby rok temu są żenujące.
LukCook, nie możesz sobie pozwolić na nowego Spajdka, to przeczytasz z biblioteki, i po sprawie.
« Ostatnia zmiana: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:38:13 wysłana przez Midar »

Offline chch

« Odpowiedź #2321 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:38:59 »
Z tego, co widziałem jedna osoba dała jedną gwiazdkę, reszta zdecydowanie lepiej. Nie rozumiem o co chodzi?
Mucha wydała zajebisty komiks i ustaliła swoją cenę. Albo komuś pasuje albo nie. Jak nie, to nie kupuje. Te spazmy przez kilkanaście stron, że coś jest droższe o 30 złotych, niż byłoby rok temu są żenujące.

Obecnie są 3 oceny na 1 gwiazdkę (dwie wystawiła jedna osoba, więc ból anusa level hard) i jedna na 3 gwiazdki.

Mam podobne zdanie co Ty, ale Skandalista wytłumaczył mi, że wyraża swoją opinię, bo nie będzie nadstawiał garba. Czyli jak rozumiem nie chce dać się oszukać niedobrej muszcze, która zawyżyła cenę Spidera. Ale skoro i tak nie kupi, to nie wiem jak miałby dostać po garbie...
« Ostatnia zmiana: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:41:12 wysłana przez chch »

Offline HaVoK

« Odpowiedź #2322 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:40:59 »
Dokładnie tak. Nikt nikogo nie zmusza do kupienia. Ale ludzie lubią rzucać tekstami w stylu " Mój portfel placze" albo pisać ile to ich nie kosztują wszystkie październikowe nowości itp itd. A tu jakaś hipokryzja, bo ktoś myślał, że firma będzie składała do interesu albo zarabiał symboliczną złotówkę żeby czytelnicy byli zadowoleni, choć intak nie będą zadowoleni, bo komuś i tak będzie za drogo, a innemu za twardo albo za miękko albo Spider-Man w tym.komiksie będzie miał za niebieskie majtki; chociaż nie miałem pojęcia, że on pod spodniami nosi niebieskie majtki.

Offline Midar

« Odpowiedź #2323 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:41:04 »
Ale jest też 6 ocen na 5*. Wszystkich ocen 10. Ja ktoś ocenia komiks jedynie za cenę i daje całościowo 1*, to dla mnie jest idiotą.
« Ostatnia zmiana: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:43:00 wysłana przez Midar »

Offline xanar

« Odpowiedź #2324 dnia: Śr, 01 Wrzesień 2021, 22:41:23 »
Price shaming :)