Nieźle Cię ponosi, a nawet nie umiesz się odnieś do tego, że broniłeś dużego formatu i pisałeś, że nie zwiększa ceny, a teraz piszesz jaki ten papier drogi. Rożnica formatu drukuje się za darmo 
Kłamiesz czy nie ogarniasz co sam piszesz?Tam gdzie pisałeś o powodach wysokich cen wplotłeś wątek biogramów.
Wątek biogramów nie dotyczył wysokiej ceny. Przepraszam, że nie zrobiłem odstępu, nie zbudowałem muru w wypowiedzi oddzielającej dwa wątki. Kalam się i następnym razem jaśnie panowi wyjaśnię to jak krowie na miedzy, bo inaczej widzę nie rozumiesz. Nadinterpretujesz i manipulujesz moją wypowiedzią. Nie kłamię, pamiętam co napisałem, i nadal uważam, że 192 czarno-białe strony za 150 zł to na razie najdroższy komiks w tym roku. I mówię to z pozycji klienta czytelnika. Happy now
Nie wiem czy to coś zmieni tą dramę cenową, ale jakby Marvel to wydał to kosztowałoby dwa razy więcej i byłoby wydane na ultra cienkim papierze, także można powiedzieć, że jest tanio.
Marvel na razie tego nie wyda. Nie jest zainteresowany tym tytułem.
Ale przy TR dali drogi offset, więc pewnie TR wyszedłby znacznie taniej 
Nie mnie ingerować w politykę niewłaściwego doboru papieru przez wydawcę

Były lamenty o to że w HC i były lamenty o to że w na miękką bez dodatków.
Tu nie ma złotego środka. Jedni chcą HC, inni nie. W SC wydać 600 stron to może się pojawić problem z rozlatywaniem komiksu.