Witam :-)
Wszyscy cieszą się na Pajączka od DeMatteisa (ja także), ale mam pewne obawy co do wydania.
Osobiście chciałbym, żeby to był cały run w takich wydaniach jak "X-Men" od Muszki, ale boję się, że dostaniemy tylko to wydanie:
https://www.marvel.com/comics/collection/1313/spider-man_son_of_the_goblin_trade_paperbackTo chyba jedyne wydanie zbiorcze w którym wydano zeszyt #200 z tego co widzę. Fakt, że Mucha pokazała już, że mogą bawić się we własne składaki, ale tak jakoś nie daje mi spokoju ten właśnie album.
Jeżeli faktycznie tak by było to szkoda. osobiście liczę na cały run DeMatteisa, a nawet więcej, na całego Spectalulara, ale to chyba niemożliwe. Jednak cała pierwsza seria to "tylko" 263 zeszyty, więc w takich grubasach po około 12-15 zeszytów jest to jak najbardziej możliwe i całość zamknęłaby się w około 20 tomach. Patrząc na to ile Mucha wydała już X-Menów to tym bardziej wydaje się to realne (razem z "Erą Apokalipsa" będzie ich 15).
No ale pewnie dostaniemy tylko wspomniany run, albo właśnie ten jeden tom. Chociaż nie powiem, cały "Spectacular" to by było coś :-)