To, że nie rozumiecie co napisałem nie znaczy, że możecie pisać głupoty.
Chodzi mi o sytuację w której sklep ma w przejrzysty sposób określone sposób pakowania - np. karton i folia bąbelkowa (dwie warstwy). I to jest standard, którego się trzyma przy każdym zamówieniu.
A jeśli chcesz, to za dodatkowe 10 zł ten komiks będzie owinięty dziesięcioma warstwami folii i włożony do pudła z grubego kartonu z wypełniaczem.
Jeśli oczekujecie, że każdy sklep powinien pakować pojedynczy komiks w ten drugi sposób, to nie powinniście kupować w Internecie, bo nikt tak pakować nie będzie.
Natomiast nie widzę powodu, żeby nie można było zapłacić za takie super ekstra pakowanie. Przy kupnie komiksów za kilkaset złotych, dyszka większej różnicy by nie zrobiła, a ryzyko że nie trzeba będzie odsyłać całości, zdecydowanie się zmniejsza.
Pamiętam jak kupowałem Blasta z etui z Mandioci i miało być super hiper opakowanie, a przyszło zapakowane bardzo przeciętnie. Na szczęście nieuszkodzone, ale równie dobrze mogło mieć różne ubicia. Gdybym miał możliwość to bym sobie dopłacił 10 zł i nikt by nie oszczędzał na folii czy wypełnieniu. A tak ktoś wziął kasę od Mandioci i żeby zarobić jak najwięcej to ograniczył zabezpieczenia do minimum.