Jest to dla mnie duże rozczarowanie, że po raz pierwszy od bardzo dawna wydawnictwa Mucha Comics nie będzie na Komiksowej Warszawie. Dla mnie to była zawsze dobra okazja aby kupić zaległe tytuły, plus przedpremierowe nowości, w dobrej cenie 
To dziwne, że jedno z ważniejszych wydawnictw na rynku odpuszcza promocję swoich tytułów, szczegolnie dla nowych czytelników, których na takich imprezach jest masa.
Zarówno zaległe tytuły, jak i nowości masz w sklepie Muchy z rabatem, którego nie dostałbyś na stoisku. Poza niewielkimi wyjątkami w 2019 roku na stoisku rabat niezmiennie taki sam 30%. Akurat na targach książki w Warszawie ludzie bardziej chodzą na stoiska książkowe, a tych nowych czytelników wcale tak wielu nie ma. Cena stoiska jest na tyle wysoka, że taka promocja jest nieopłacalna. Chyba że ktoś mimo wszystko chce dołożyć do interesu, aby być obecnym na imprezie bez względu na koszty. Uznaje to za jakiś prestiż. Drugą sprawą jest jeszcze osoba/ekipa obsługująca stoisko. Większość wydawców robi to osobiście, a w wypadku Muchy było tak do 2018 roku, a od kolejnego roku szefowa zlecała obsługę stoiska innym osobom. Niestety, po ostatniej Łodzi nie ma pewniaka na stoisko i nie udało jej się zmontować nowej ekipy na Warszawę, czy uda się na tegoroczną Łódź, jeszcze nie wiadomo.
W moim egzemplarzu "Czarnej magii" kilka pierwszych stron jest po portugalsku. Łącznie z ze stronami tytułowymi, stopką itd. Reszta komiksu jest ok. Ktoś jeszcze tak trafił, czy to tylko ja mam takie szczęście?
Ciekawe czy ktoś w Portugalii otworzył komiks i zdziwił się, czemu kilka pierwszych stron ma po polsku...
Błąd przy składzie, obie wersje językowe są drukowane jednocześnie. Napisałem ci na priv w tej sprawie.