Moreroms i 6 Gości przegląda ten wątek.
Bzzz, bzzzDrukujemy „Zbłąkane kule” Davida Laphama. Pliki wysłane do drukarni. Ponad czterysta pięćdziesiąt stron mocnych, kryminalnych i nie tylko opowieści. David Lapham za swoją autorską wizję otrzymał nagrodę Eisnera w 1996 roku, a album „Naiwność nihilizmu” został wyróżniony nagrodą Eisnera w 1997 roku.
Bzzz, bzzz 🪰 📖 🦹👍!Zbliża się szaleństwo zakupowe w naszym sklepie internetowym! Już w przyszłym tygodniu rusza Komiksowa Warszawa. Niestety, nie będziemy obecni w strefie targowej festiwalu, ale przygotowaliśmy dla Was niezwykle atrakcyjną promocję na wszystkie nasze tytuły w sklepie Muchy Comics - https://muchacomics.com/ 🙂Od 24 maja do 4 czerwca wszystkie nasze pozycje będziecie mogli kupić z rabatem 40%!!! Promocja dotyczy też majowych nowości, czyli oczekiwanych tytułów: MARVELS. WYDANIE JUBILEUSZOWE oraz ZBŁĄKANE KULE: NAIWNOŚĆ NIHILIZMU. Nowości pojawią się w ofercie sklepu wraz ze startem promocji 24 maja. Serdecznie zapraszamy na zakupy!ŻYCZYMY UDANYCH KOMIKSOWYCH ŁOWÓW I WSPANIAŁEJ LEKTURY 🙂
Rzadko kupuję komiksy Muchy ale z takiej promocji grzech nie skorzystać, zwłaszcza że dotyczy nowości. Dla mnie Stray Bullets, Black Magic i Reckless 1-4. Mam nadzieję że się nie zawiodę 🙂
Stray Bullets niestety nie obowiazuje, poniewaz jeszcze sie drukuja
[...] Reckless 1-4. Mam nadzieję że się nie zawiodę 🙂
Duża szansa, że unikniesz zawodu, super forma Brubakera i Phillipsa!