Motylu, to jak to się ma do tego co powiedziałeś kiedyś, że na X-men Claremonta nie ma klienta ?
O to, czy jest klient na mutantów Claremonta powinieneś spytać przedstawiciela Egmontu. Oni wydali jak na razie najważniejsze eventy z ponad szesnastoletniej ery Chrisa, czyli Masakrę mutantów, Inferno, Upadek mutanów. Dorzucili do tego Nowych mutantów i solowe przygody Wolverine'a. Opinie, jakie widziałem na forum, jak i na grupach na fejsie są raczej chłodne niż hurraoptymistyczne. Ktoś nie przebrnął Nowych mutantów, rozczarował się Loganem, a Upadek czy masakra w ogóle są słabe. Także wszystko się zgadza, prawda?
Ciekawe czy to ilościowe czy licząc na Zł. Bo chyba tak jasno z tego postu nie wynika.
Pozycja tego Ghosta Ridera jednak dla mnie szokująca :O
Ilościowe. Spider-Man wyprzedził Ghost Ridera o czterdzieści kilka sztuk, przy czym Ghost Rider jest w sprzedaży od 7 października, a Pająk od 10 lipca. Rok się jeszcze nie skończył, w sumie zostały niecałe dwa dni, a widzę, że sklepy sprzedały kolejne sztuki GR, więc oba tytuły będą blisko siebie.
Chyba ile sztuk.
Wracając jeszcze do Twojego poprzedniego pytania, jak również tej ilości sztuk, to mimo że oba starsze tytuły sprzedały się od premiery całkiem nieźle, nadal nie dobiły do poziomu zwrotu inwestycji, brakuje niewiele, ale jeszcze pewnie potrzeba miesiąca lub dwóch, by osiągnęły tę granicę. Z czasem sprzedaż leci mocno w dół. Cieszy mnie Ghost Rider, bo w niespełna trzy miesiące prawie się zwrócił, co daje sposobność do rozważenia potencjalnej kontynuacji.