Ciekawe co by jeszcze można by u nas puścić bazując na naszym sentymencie z TM-Semic? G.I. Joe? Było 155 numerów, potem IDW kontynuowała ze scenariuszem Hamy. Tylko, że teraz prawa ma Kirkman... Ciekawe, czy do starych też?
G.I. Joe to tylko w kolekcji od Hachette. Jak ukaże się film z żołnierzykami Hasbro i Transami. Na oku mam inny tytuł po Semicu (powiedzmy, że po Semicu), ale to dość skomplikowany temat, bo o prawa niełatwo i jeszcze trzeba przekonać szefostwo, ale może kiedyś się uda

Oceny zbiera fantastyczne.
Skoro Egmont wydaje Conana to Mucha mogłaby sięgnąć po komiksy z Red Sonją.
Czerwoną Sonję powinien wziąć na warsztat Egmont (chyba), Conana cisną aż miło.
Mają jeszcze Wolverina. Po 2 wydanych grupasach jest jeszcze sporo do kontynuowania.
Ten Punisher Jima Lee obowiązkowo, ale to pewnie Egmont blokuje.
X-Men? no moje zdanie jest tutaj inne. Tylko w Epikach. Niestety obecnie to niemożliwe, więc niech Mucha wyda ten Bishop Crossing i tyle. No chyba że z Claremonta jest jeszcze jakiś spójny fragment, który można też wydać.
Co jeszcze?
Ghost rider 2099?
Heroes Reborn (FF Jima Lee??)
Cd. Ghost ridera z lat 90, obowiązkowo Świt synów nocy.
Fajne tytułu, można się im bliżej przyjrzeć, nigdy nie wiadomo jednak, co zrobi rynkowy potentat.
Ze Spider-Mana z TM-Semic będę optował za wydaniem Dusz Venoma. Z bardziej klasycznych można sięgnąć choćby po Ashes to Ashes.
Z tego co się orientuję, to Dusze Venoma są integralną częścią Świtu synów nocy

Nie jest to nostalgia, ale może X-23? E wydawał dalsze dzieje jako Wolverine. A te pierwsze mini i New X-Men Kylea i Yosta są naprawdę fajne. Dobrze się czyta i oglada. Pamiętam, jak niechętnie sięgałem, bo myślałem, że to dla nastolatek, a tu szok. Kawał dobrego komiksu o klonie Logana. Jest brutalnie, emocjonalnie, ciekawie. Ja polecam.
Zawsze bardziej wolałem pewnego syna marnotrawnego o potężnych możliwościach. Skrytym podróbkom Logana mówimy stanowcze nie

X-Factor Davida to długa seria, bardzo długa. Przed 2019 rokiem pewnie nie byłoby z nią tyle problemów. Może kiedyś Egmont wyda.