Ja np nie wiem czy białe kropki to wada ale w spectacular spider manie jest ich pełno
W tym Spectacularze to pewnie są materiały, bo starte i Marvel nie upgradował, ale w tych Egmontach to wina drukarni bo to w nowych komiksach jest.
Ja np nie wiem czy białe kropki to wada ale w spectacular spider manie jest ich pełno
W tym Spectacularze to pewnie są materiały, bo starte i Marvel nie upgradował, ale w tych Egmontach to wina drukarni bo to w nowych komiksach jest.
Dlaczego ma reklamować? Co ma drukarnia do jakości zeszytów i literówek? Napisał, przecież, że wszystko jest w porządku i jest zadowolony z wydań. Jak idziemy w stronę jakości to w ciągu ostatnich dwóch tygodni odświeżyłem sobie 10 tomów Punisher Max. Wszystko prefekt. Nie rozklejają się, bez literówek i świetna jakość druku.
Kupując komiks oczekuję, że jest zachowana jakość.
Przeskok z rozklejonego Spectaculara do Edici bezcenny.
Ten przeskok to chyba twój:
Kilka postów temu były zdjęcia, nie przyklejonych Dwóch Braci. Podobno Mucha to super jakość… nie to co ten Egmont.
Czyli rozumiem, ze te białe kropki to nie wada bo już nikt na to nie zwraca uwagi no chyba, że nagle przestały się pojawiać.