Tabelki sporo pokazują, fajna sprawa. Po zamknięciu TM-Semic(FM), mocno atakowałem kioski w poszukiwaniu kolejnych komiksow z Wazniakiem i AvP, Lare, Pajaka i Ninja Boya, odpuściłem w polowie. Historia prosta JLA ziemia 2 i na tym sie skończyło a tyle planowano😭
Mandragora i ich pierwszy komiks w swoim kiosku to Wolverine Orgin. Kupiłem dwa zeszyty czasy lekkie nie były, natomiast w Zielonogórskimi Empiku, widywałem zeszytowki M za 15zl. Świetna jakość ale cena mocna. Czasy zeszytowek Mandragory trafiły we mnie mocno gdy mój* kiosk zaopatrzył mnie w Hitman Lobo Ten głupi wal i następne Lobo'sy z uśmiechem na ustach kupywalem kolejne zeszyty głodny przygód Wazniaka. 5zl bylo akceptowalne, na rynku bylo czym to przebić ale nie oto chodzi. Z wydan zbiorczych dobrze pamietam zakup pierwszych tomów Hitmana, tu cena do zawartości mega zadawalajaca. 100 naboi(cos ze srodka ale dobre)i Transmetropolitan #1(szoku po lekturze, świetny tytul). Zapamiętam.jeszcze zakup w Empiku: Batman vs Spawn, przeglądanie , Punishera, Spawna, Darkness czy Essentiali, później kilka nabyłem, mam do dziś 😀 Dobór tytułów mieli ciekawy Marvel DC(Vertigo)Star Wars a nawet PL Osiedle Swoboda. W moich zbiorach trochę tego i tamtego, dobrze że doczekamy sie nowych wydan czesci tytułów. Jest 100 Naboi, Transmetropolitan od Egmontu, Studio Lain wydalo Darkness zapowiedziano min Fathom, Spawna(od tm-semic i M)czy Rising Stars 🤘