Jeśli chodzi o zawartość nad opakowanie - jak najbardziej, ten sam pogląd. Jak wspomniałem wcześniej mam stare Jasony, kilka sztuk stoi na półce w miękkich, cenię twórczość autora, i żaden problem z mojej strony. Oprawa nie dyskwalifikuje zakupu. Inaczej moje półki znacząco straciłyby na wadze. Nikt a w szczególności ja nie stwierdził, że forma ważniejsza jest niż teść. Wyraziłem jedynie opinię, że wolałbym w twardej. Moje prawo jako docelowego odbiorcy - taka prawda, wolę w twardej i żałuję że się tak nie zapowiada. I moim prawem jest też możliwość podzieleniem się swoimi odczuciami i preferencjami na forum. Niezależnie od tego, czy komuś podoba się to bardziej, czy mniej - i o to jest cały widz.
donT, założyłem, że poruszamy się w kontekście prowadzonej wcześniej rozmowy, jeśli zaś poruszona przez Ciebie kwestia to forma czy treść - jasna sprawa, że zawsze treść. No i absolutnie ja tu nic personalnie nie odbieram, jak można odbierać coś personalnie na anonimowym forum odnośnie spraw tak ważkich jak komiksy? ; ) Wystarczająco dużo jest prawdziwych spraw w codziennym życiu. Także absolutnie luz, wymiana poglądów. I o to tu chodzi.