Akurat dla mnie to zaleta, ciekawe jak sie na zywo prezentuje, bo zdjecia czesto przeklamuja, ale komiksy w cz/b lubie na "niebialym" papierze. Ogolnie lubie niebialy papier, w dylan dogu mater dolorosa wyglada wszystko genialnie.
15 komiksowych premier, 4 dodruki komiksów, 3 nowe książki i 3 dodruki książek. Uff. Krzesło ledwo utrzymuje tonaż papieru!!!Co się nie udało? Kolejny tom "Vasco". Niestety nie mamy jeszcze tłumaczenia.A sukcesy? Przede wszystkim nowa edycja "Funky'ego Kovala". Jestem z niej dumny jako wydawca, ale i miłośnik polskiego komiksu. Udało się również doprowadzić (po kilku latach prac) do publikacji książki mentora wielu z nas, czyli Macieja Parowskiego.Wprowadziliśmy nowych autorów na nasz rynek (Giardino, Bundgen, Juillard), których polubiliście. Będą inne komiksy tych autorów. Cieszymy się z debiutu młodych polskich komiksiarzy, "Feliks i Makary". Żywiołowe i entuzjastyczne przyjęcie przez młodych czytelników podczas Festiwalu Komiksu w Łodzi dobrze rokuje.A co w 2023? Kontynuujemy wszystkie serie. "Storm" prawie gotowy. Dobrze przyjęliście "Krogulca" (mimo ceny) i będą kolejne komiksy z uniwersum oraz albumy polskich autorów (z różnych pokoleń: klasycy, debiutujący po 1990 roku i obecnie) i książki (Osuch&Wągrowski was zaskoczą). Planujemy również powrót na polski rynek uznanych autorów z Europy, już publikowanych u nas.Aha, cały czas pakujemy i wysyłamy "Kovala". Oczekujcie przesyłki na dniach.Do Siego roku!
Ten Ion Mud i Imperium Triganu spoglądają na mnie z wyrzutem...
Te ich książki na żywo też takie wymemłane?
Wszystkie komiksy i książki wydane w tym roku przez Kurca: