0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
"Imperium Trigan". Rysunki: Don Lawrence, autor "Storma"."Wody Morteluny". Wydanie zbiorcze w dwóch tomach (po pięć oryginalnych albumów)."Ion Mud". Twarda SF. Debiutancki komiks bardzo ciekawego artysty."Kilka dni lata. Wysepka szczęścia". Powrót autora na polski rynek-Christophe Chaboute.
Korzystając z aktualnej promocji na Gildii chętnie bym nadrobił którąś z serii Kurca, która mnie dotychczas ominęła. No i proste pytanie - Storm czy Najemnik, co bardziej według was warto?
Czytam obydwie serie i gdybym miał polecić to Najemnik. Graficzne cudo z przyjemnym klimatem fantasy. Storm to miszmasz space opery z fantasy. Scenariuszowo trąci myszką, ja bawię się przy tym dobrze ale z z czystym sumieniem nie polecę.
jak wasze wrażenia po lekturze króla niedzwiedzia? dla mnie bardzo fajny wstęp do czegoś ciekawego ale...jakość wydania tego komiksu to jakaś porażka. niby szyto-klejony ale trony ledwie się trzymają grzbietu. w środku są fajne splashe na 2 strony i nijak nie da się ich obejrzeć w pełnej krasie. okładka bez skrzydełek, cena 85 pln. aż się prosi wydać ten komiks a'la najemnik.