Słabo czytasz, albo wybiórczo. Bo ja widzę pełen przekrój gustów i wcale nie króluje jak pewnie Ci się wydaje sh (o czym świadczy też marne zainteresowanie ankietą na głosowanie na same sh). Postawię tezę, że KG (i jej oferta) jest jednym z najbardziej lubianych wydawców na forum.
W ogóle nie pomyślałem o sh, jeśli już to o mainstreamowych frankofonach. Ale bardzo się cieszę, że KG jest jednym z bardziej lubianych wydawców na forum (na pierwszy rzut oka nie widać). Zadam prowokacyjne pytanie: dlaczego tak jest?
Aha, czyli Świdzińskiego też nie wydajesz dla nas?
Może od przyszłego roku informuj co z Waszych zapowiedzi nada się dla forumowiczów, a co jest tylko dla "elit".
Szczerze powiedziawszy to Świdzińskiego wydaję, bo zwyczajnie kocham. I do głowy mi nie przyszło zastanawiać się, czy ktoś pokocha równie mocno. Może trudno w to uwierzyć, ale podczas pracy nie myślę o spec forum, czy grupach fejsbukowych, czy komentarzach na onecie.
A już myślenie o jakichś „elitach” jest mi zupełnie obce. Myślę natomiast intensywnie o tym, co mi się podoba.
Bo wierzę, że jestem zwyczajnym pasjonatem komiksów, jakich wielu i skoro mi się coś spodobało, to jest szansa, że spodoba się innym.
Tylko uściślając - "nie robicie z kogoś", tylko traktujecie "jak frajerów" drobna, acz istotna różnica.
Nie traktuję nikogo jak frajera. Gdyby tak było, to miałbym w dupie jakość naszych komiksów i podejście do czytelników. Staram się odpowiedzieć na każdy komentarz, pytanie itp. Również na tym forum.