@holcman - jesteś w stanie sprawdzić po nr zamówienia czy doszło do realizacji ? Pytałem przez Waszego mejla i dwa razy otrzymałem informację, że paczka jest wysłana, ale ani razu kurier jej nie miał. W tej systuacji Wasz mejl nie jest już dla mnie wiarygodny, a chciałbym dostać jasną informację. Dodatkowo nie informujecie o opóżnieniach, klient sam musi do Was w tej sprawie pisać - brak słów...
Bardzo przepraszamy za opóźnienie. Niestety na ostatniej prostej drukarnia skopała okładkę i miała tydzień opóźnienia premiera. Pisałem tutaj poniżej, kiedy ruszą wysyłki „Krwi dziewicy”, niestety nie mamy możliwości automatycznej wysyłki informacji o opóźnieniu do wszystkich, którzy zamówili na stronie ten komiks.
Obsługuje nas zewnętrzny magazyn - ten sam, co i wielu innych wydawców - i musimy niestety czekać na odpowiedź na każde zadane im pytanie, co czasami trwa. My mamy tylko podgląd w systemie do tego, jaki status nadają przesyłce. Twoja figuruje jako wysłana od 27 stycznia. I taką informację widzimy.
Wiem, że kolega który zajmuje się dystrybucją już odpisał na Twojego maila, ale też wiem że np. wczoraj z jakiegoś powodu - mrozy? - kurier w ogóle nie przyjechał odebrać z magazynu paczek. Na takie sytuacje nie mamy absolutnie żadnego wpływu.
Jeszcze raz przepraszam i dziękuję za wspieranie wydawnictwa!