Autor Wątek: Kultura Gniewu  (Przeczytany 1043185 razy)

Online Leyek

Odp: Kultura Gniewu
« Odpowiedź #3945 dnia: Pt, 10 Kwiecień 2026, 11:04:42 »
A poza tym - łatwiej w necie marudzić, niż ruszyć dupę na spotkanie, wernisaż, czy inne wydarzenie.

To do mnie? Bo jeśli tak to nie wiem gdzie widzisz marudzenie, opisałem jedynie jak to wygląda wraz z przykładem.

A koledzy wyżej "marudzili", że chętnie by "dupę ruszyli", ale nie ma spotkań zaplanowanych w ich okolicy.

Offline holcman

« Odpowiedź #3946 dnia: Pt, 10 Kwiecień 2026, 11:13:07 »
To do mnie? Bo jeśli tak to nie wiem gdzie widzisz marudzenie, opisałem jedynie jak to wygląda wraz z przykładem.

A koledzy wyżej "marudzili", że chętnie by "dupę ruszyli", ale nie ma spotkań zaplanowanych w ich okolicy.

Nie, nie do Ciebie. Doceniam bardzo, że się ruszasz i jeszcze rodzinę ciągasz :-)
To była uwaga natury ogólnej.

A koledzy - też ogólnie - jak są spotkania w okolicy to najwyraźniej dupy nie ruszają skoro frekwencja jest jaka jest (czyli mniej ludzi niż komentarzy o tym, jak fajnie byłoby mieć wydarzenie w okolicy).

Offline Takesh

« Odpowiedź #3947 dnia: Pt, 10 Kwiecień 2026, 12:31:29 »
Jeśli to do mnie, śpieszę wyjaśnić, że nie tylko bywam na takich wydarzeniach, ale nawet pomagam w ich organizacji, czy też jestem w ścisłym gronie tworzących takowe.

I jeśli tylko mam możliwość, to ruszam doopę. Nawet poza nasze województwo. I to na spotkania, gdzie jest nas 5 lub 6 osób.

Offline holcman

« Odpowiedź #3948 dnia: Pt, 10 Kwiecień 2026, 12:48:06 »
Jeśli to do mnie, śpieszę wyjaśnić, że nie tylko bywam na takich wydarzeniach, ale nawet pomagam w ich organizacji, czy też jestem w ścisłym gronie tworzących takowe.

Moja uwaga nie dotyczyła tylko forum, ale szczególnie mediów społecznościowych.