Możesz sobie robić podśmiechujki, bardzo one śmieszne. Pewnie Ciebie bardzo rozbawiło to co napisałeś. Nie potrzebuję, żadnej komisji, pewnie teraz rozwalę Ci mózg, ale sam jestem w stanie ocenić kto w mojej opinii jest uczciwy, a kto nie i gdzie na przyszłość nie zostawię ani gorsza ze swojego portfela. Każdemu polecam takie podejście. Także ja Ci nie powiem gdzie masz robić zakupy, jeśli nie dasz rady sam tego ogarnąć musisz poszukać kogoś innego kto Ci pomoże.
Swoją drogą straszny burak z Ciebie, arogancja i poczucie wyższości aż się wylewa z każdej wiadomości którą piszesz (tutaj również to tylko moja opinia).
Mózg „buraka” właśnie został rozwalony

Cudne, spontaniczne, spersonalizowane wyzwiska to miód (a może jednak mocz?) lejący się na regulamin obowiązujący na forum XD
Jeśli z takimi tekstami dokonujesz zakupów w księgarniach komiksowych, to chyba już jeździsz do Bydgoszczy po komiksy?

Ale robisz fikołki 
Na razie to jedyne fikołki robią tutaj „eksperci” od honoru i etyki, będący jednocześnie wyroczniami w kwestii uczciwości wydawnictw i księgarni komiksowych.
Na ile wydawniczych i handlowych, ewidentnych wałów i skoków na kasę, każdy z was przymknął do tej pory oko?
Ile razy, doskonale wiedząc, że jakaś akcja jest „krzywa”, siedzieliście cicho, bo się załapaliście albo mieliście wywalone?
Ile nieskrywanej, obrzydliwej hipokryzji jest w deklaracjach, które padają w tym wątku?
Ale to ja „robię fikołki” i jestem „burakiem”, luz.
Właśnie nie postawił sprawy jasno. Na FB napisali post, że uchowało im się kilka kompletów Darkness, ale nie podali ceny. Z tego wynikło zamieszanie, klienci dopytywali o cenę, w rezultacie zaczęły krążyć po sieci różne wersje ceny: 400, 550, 600, 690.
Spytaj algorytmu co o tym sądzi.