Tak i Nie.Został jeszcze Winter Soldier do domknięcia całości, ale to oddzielna seria.
Cieszy mnie, że wskakuje kolejny Epic Spider-Mana.Martwi, że nadal nie dostaliśmy pierwszego tomu Śmierci Supermana.
Coś mi się wydaje, że było mówione na spotkaniu z zapowiedziami na 2024, że Supek będzie wydawany na zmianę z Ziemią Niczyją. Ale może mi się tylko wydawać i nie dam sobie żadnej części ciała za to uciąć.
Dobra, to zapytam inaczej. Jak bardzo jest to oddzielna seria?Czy tom 9 to wielki finał, po którym następuje nowa seria, czy też jest to finał, który jest kontynuowany w Winter Soldier.
DODRUKI – PIERWSZA POŁOWA 2024 R.Kajko i Kokosz Szkoła latania Kajko i Kokosz Skarby Mirmiła, tom 5Asteriks Przygody Gala Asteriksa, tom 1Asteriks Wyprawa dookoła Galii, tom 4Asteriks Walka wodzów, tom 6Asteriks Asteriks legionista, tom 10Asteriks Asteriks na igrzyskach olimpijskich, tom 12Asteriks Asteriks w Hiszpanii, tom 14Asteriks Obeliks i spółka, tom 23Asteriks Asteriks u Reszechezady, tom 28Enola i niezwykłe zwierzęta, tom 1Studio tańca, tom 2Śledztwa Enoli Holmes Sprawa dwóch zaginięć, tom 1Światła Północy W dolinie trolli, tom 1Światła Północy Uczennica Wyroczni, tom 2Kamila i Konie Miłość Oceana, tom 1Lil i Put Jak przelać kota do kieliszka?, tom 1Louca Piłka w grze!, tom 1Kaczogród. Carl Barks Siedem miast Ciboli i inne historie z lat 1954–1955, tom 3Kaczogród. Carl Barks W Krainie Wielkich Jezior i inne historie z lat 19 56–1957, tom 6Kaczogród. Carl Barks Zagubieni w Andach i inne historie z lat 1948-1949, tom 24Najwybitniejsi Naukowcy Arystoteles. Głód wiedzyNajwybitniejsi Naukowcy Darwin. Ewolucja teoriiNajwybitniejsi Naukowcy Maria Skłodowska - Curie. Pierwiastki promieniotwórczeNajwybitniejsi Naukowcy Newton. Grawitacja w akcjiSisters To ona zaczęła, tom 3Sisters Plątać się pod nogami, tom 9Smerfy Z życia Smerfów, tom 8Smerfy i wioska dziewczyn Zakazany las, tom 1Minecraft. Na pastwę mobów, tom 1Sandman Preludia i nokturny, tom 1Star Wars Wojna łowców nagródStar Wars Ścieżka przeznaczenia, tom 1Star Wars. Darth Vader Prosto w ogień, tom 2Star Wars. Darth Vader Wojna łowców nagród, tom 3Bloodborne Pieśń wron, tom 2Thorgal Wyspa lodowych mórz, tom 2Thorgal Ponad krainą cieni, tom 5Thorgal Upadek Brek Zarith, tom 6Thorgal Gwiezdne dziecko, tom 7Thorgal Łucznicy, tom 9Thorgal Oczy Tanatloca, tom 11Thorgal Miasto zaginionego boga, tom 12Thorgal Arachnea, tom 24Thorgal. Saga Żegnaj, Aaricio, tom 1Szninkiel
Dodrukowują Asterixa i zaczynają go jednocześnie wydawać w twardych?
Asteriks w twardych? Coś mi umknęło. Brałbym.
Zapowiedzieli w Łodzi, szkoda, że nie w integralach.