Ale jesteś świadom, że te współczesne epiki pod kontem wizualnym wyglądaj inaczej niż klasyczne epiki, które do tej pory zostały u nas wydane? Tam zamiast czarnego poziomego paska u góry okładki gdzie jest napis Epic Colletion, masz czarny pionowy pasek na okładce po lewej stronie, gdzie jest Modern Epic Colletion. Do tej pory Egmont zawsze wydawał tak jak wyglądało to oryginalnie, każda okładka jest taka sama. Jest tylko jedna zmiana tytułu, ale okładka pozostała ta sama.
Jeśli egmontu kupiłby inną licencję na ten komiks np. na standardowe wydanie tpb np. 2w1 to by to opisywał jako zwykłe wydanie tpb 2w1, ale cały czas jest to przedstawiane jako Modern Epic Colletion, czyli tą konkretną licencję pewnie kupił. Wątpię więc, aby nagle stwierdzili robimy swoje epiki, tym bardziej że od jesieni przedstawia konkretną okładkę tego wydania tylko, że oryginalną, bo może jeszcze nie jest gotowe tłumaczenie tytułu.
Masz dziwny problem, którego nie rozumiem.
To chyba ty mnie nie zrozumiałeś: nie chcę KLASYCZNEGO logo Epic Collection, tylko to logo z Modern Era Epic Collection, czyli dokładnie to co pokazała pani Alicja (z tym że to chyba nie jest polska wersja jeszcze). Gdzie ja napisałem że chcę takiego logo jak np. na Spider-Manach czy Punisherze poslkim? Przecież wyraźnie podawałem PEŁNĄ nazwę tej nowej serii Epików. Nie bardzo rozumiem po co się tak rozpisałeś czyniąc mi zarzut z czegoś czego NIE napisałem, z rzeczy których nigdy się nie domagałem. Ja jedynie - o ile to możliwe - chciałbym aby (skoro polska edycja ma bazować na tym wydaniu) miała takie logo jak oryginalne Modern Era Epic Collection. Chyba mnie po prostu NIE ZROZUMIAŁĘŚ. Słowa pani Alicji "wydamy tylko ten MEEC" dają pewne nadzieje na to, że jednak to będzie zbliżone do takiego oryginalnego wydania. Ja pisałem o jednym a ty o czymś zupełnie innym.
Jeszcze dla jasności "od jesieni przedstawia konkretną okładkę tego wydania tylko, że oryginalną, bo może jeszcze nie jest gotowe tłumaczenie tytułu" - ja się pod tym podpisuję, ale po prostu nikt nam na 100% nie potwierdził czy to będzie z logo - powtarzam - Modern Era Epic Collection. Powtórzę: swego czasu pani Alicja pisała że jeszcze nie wiedzą czy u nas będzie to wydane jako TA seria czy poza nią, jedynie z materiałem z tego wydania.
Polecam przejrzeć moje posty: wciąż piszę jedynie o seri Moder Era EC i tym czy to logo (takie "skromne") zostanie na okładce polskiego wydania zachowane jak na projekcie pokazywanym także i dziś na filmiku pani Alicji. Chyba wszystko jasne teraz? :-)EDIT: no, faktycznie mogłeś się wprowadzić błąd bo w kolejnych postach odnoszę się do poprzednich, zaś te są pisane w odpowiedzi na te które były reakcją na mój pierwszy w tym temacie, a wnim właśnie podaję pełną nazwę serii, w której w USA ten komiks się ukazał. Cóż, nic na to nie poradzę, że nie śledziłeś do samego początku i doszedłeś do wniosku że chodziło mi o COŚ INNEGO :-)