Autor Wątek: Egmont 2024  (Przeczytany 580026 razy)

Offline Kandor

Odp: Egmont 2024
« Odpowiedź #345 dnia: So, 06 Styczeń 2024, 21:42:04 »
Nikt im tego nie zabroni. I nie ma znaczenia czy kolejne będą na miękko czy na twardo, bo przecież Marvel Now wydają zarówno na miękko jaki na twardo.
Nie wydają. Wydają na miękko i twardo komiksy z Marvel Now w tym sensie, że się pierwotnie w USA w nim ukazały. U nas to już jest na miękko ze skrzydełkami jako różne inkarnacje marvel now, a starsze komiksy z MN jako Marvel Classic na twardo (chyba że coś jeszcze przegapiłem, choć nie wydaje mi się). Jak już ruszą z jakąś serią u nas, w sensie U NAS to będzie jakaś seria zapoczątkowana, to już będzie tak albo tak, jednolity format i oprawa (wyjątek to Marvel Limited, podobnie jak z DC Limited). To jak i w jakiej serii wyszło/było wznawiane w USA w Marvelu, to kwestia poboczna. Coś też może kiedyś trafić do Marvel Deluxe czy innej serii.
Widzisz, o TAKICH niuansach byśmy sobie podyskutowali miast marnować czas na to abym ja tobie musiał tłumaczyć (o ile już po niewczasie zrozumiałeś) że "nie jestem wielbłądem", jak to się mawiało.
« Ostatnia zmiana: So, 06 Styczeń 2024, 21:43:48 wysłana przez Kandor »

Online michał81

« Odpowiedź #346 dnia: So, 06 Styczeń 2024, 21:52:08 »
Nie wydają. Wydają na miękko i twardo komiksy z Marvel Now w tym sensie, że się pierwotnie w USA w nim ukazały. U nas to już jest na miękko ze skrzydełkami jako różne inkarnacje marvel now, a starsze komiksy z MN jako Marvel Classic na twardo (chyba że coś jeszcze przegapiłem, choć nie wydaje mi się). Jak już ruszą z jakąś serią u nas, w sensie U NAS to będzie jakaś seria zapoczątkowana, to już będzie tak albo tak, jednolity format i oprawa (wyjątek to Marvel Limited, podobnie jak z DC Limited). To jak i w jakiej serii wyszło/było wznawiane w USA w Marvelu, to kwestia poboczna. Coś też może kiedyś trafić do Marvel Deluxe czy innej serii.
Widzisz, o TAKICH niuansach byśmy sobie podyskutowali miast marnować czas na to abym ja tobie musiał tłumaczyć (o ile już po niewczasie zrozumiałeś) że "nie jestem wielbłądem", jak to się mawiało.
Czyli zapowiedziany Daredevil Soula to wg ciebie nie jest Marvel Now 2.0? Zapowiedziany Loki Agent Asgardu to nie jest Marvel Now? Wydani Lepsi wrogowie Spider-Mana to nie jest Marvel Now? Dwa tomy Daredevila Waida to nie jest Marvel Now?

Chyba nie do końca rozumiesz czy jest Marvel Classic. To jest tylko linia wydawnicza, a nie jakaś seria. Tam wychodzą komiksy z różnego okresu, nie tylko te "klasyczne".

Offline 79ers

« Odpowiedź #347 dnia: So, 06 Styczeń 2024, 22:26:48 »
Było również info o dwóch kolejnych żółtych X w 2024.

Offline Crono

« Odpowiedź #348 dnia: So, 06 Styczeń 2024, 22:33:49 »
I takim tempem skończymy z tymi żółtkami za ponad cztery lata. Nie dość że seria fatalna, to jeszcze to tempo wydawania... Dramat.

Offline 79ers

« Odpowiedź #349 dnia: So, 06 Styczeń 2024, 22:46:59 »
Tempo jak tempo - stówka tu, stówka tam i nie pozostaje żaden pieniądz na cokolwiek poza Marvelem i DC. Jak dla mnie jest ok.

Online amsterdream

« Odpowiedź #350 dnia: Nd, 07 Styczeń 2024, 09:54:43 »
Te żółtki powinni co najmniej trzy rocznie wydawać żeby szybciej skończyć. Tym bardziej że te nadchodzące zaczną im się lepiej sprzedawać bo ludzie mają sentyment z czasów TM-Semic.
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline Xmen

« Odpowiedź #351 dnia: Nd, 07 Styczeń 2024, 13:25:01 »
Nie powinni tego nigdy wydawać, tych żółtych x men.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Szekak

« Odpowiedź #352 dnia: Nd, 07 Styczeń 2024, 13:30:21 »
I takim tempem skończymy z tymi żółtkami za ponad cztery lata. Nie dość że seria fatalna, to jeszcze to tempo wydawania... Dramat.
Tempo wydawania dostosowuje sie do tych ktorzy kupuja, a nie do tych, ktorzy nie kupuja...
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Crono

« Odpowiedź #353 dnia: Nd, 07 Styczeń 2024, 14:31:43 »
Tempo wydawania dostosowuje sie do tych ktorzy kupuja, a nie do tych, ktorzy nie kupuja...
To raczej oczywiste, niemniej Egmont tak już ma, że na początku wydaje częściej daną serię, by później spowolnić i raczej wyniki sprzedaży nie mają tu nic do rzeczy, bo to jest zaplanowane (wcześniej) działanie.

Offline Klint

« Odpowiedź #354 dnia: Pn, 08 Styczeń 2024, 09:38:07 »
Prosimy o zapowiedzi na marzec !!!

Offline Teli

« Odpowiedź #355 dnia: Pn, 08 Styczeń 2024, 10:18:34 »
Prosimy o zapowiedzi na marzec !!!

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #356 dnia: Pn, 08 Styczeń 2024, 13:24:22 »
będą na dniach

Offline arczi_ancymon

« Odpowiedź #357 dnia: Pn, 08 Styczeń 2024, 17:41:35 »
I niech to będą dobre zapowiedzi!

Offline chch

« Odpowiedź #358 dnia: Pn, 08 Styczeń 2024, 18:30:41 »
będą na dniach
@glutamiluta
Tylko pamiętaj, że to mają być zapowiedzi na marzec 2026 roku!

Offline Mateusz

« Odpowiedź #359 dnia: Śr, 10 Styczeń 2024, 08:01:51 »
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami