Słuchajcie mam do was pytanko. Nie brałem pod uwagę kupna Thunderbolts, ale widziałem bardzo pozytywne recenzje na Paradoksie i Filmożercach. Może przy MFKiG wpadną jakieś fajne promki. Warto kupić ten komiks? Co o nim myślicie?
Spider-Man/Deadpool bardzo fajnie, że wreszcie się doczekaliśmy u nas - ale niby Marvel Classic a na miękko. Ciekawe. Cena na stronie Egmontu 105zł za 396 stron i to na miękko - ja rozumiem, że jest drogo, ale w tym samym miesiącu mamy za 119zł Mroczne Zwycięstwo które jest na twardo i jeszcze w powiększonym formacie. A mają 408 stron więc ilość stron podobna a cena to tylko różnica 14zł... Egmont popłynął z cenami miękko okładkowymi...
Śmierć Supermana to na chwilę wywiało z Gildii czy Egmont osiągnął efekt Studia Lain? Wiecie może?
Wygląda że jednak nowe wydanie Weapon X nie będzie tak oczojebne w jak w wydaniu w WKKM. Czyżby jednak się udało Egmontowi to co Hachette nie potrafiło, czyli oddać zamysł kolorystyczny twórcy? Już nie mogę doczekać się na swój egzemplarz.
W końcu licencjonodawca go pewnie do tego zmusił.