Fantastyczna Czwórka - Pełne koło
Ludzie w innych wątkach jadą po innych wydawcach, że wydają cienkie frankofońskie albumy w coraz wyższych cenach, ale to co zrobił tutaj Egmont przebija wszystkich. 64 strony w formacie A4 za okładkowe 99,99 zł!!!
Wydali to niby w tej "serii" Limited więc byłem przekonany, że to będzie taki powiększony format (nawet już nie sprawdzałem przy zamawianiu), wtedy cena przy takiej "chudziości" jakoś byłaby uzasadniona. Jeszcze specjalnie zamówiłem w Gildii, żeby TK czy inny sklep słabo nie zapakował, a tu zdziwienie przy rozpakowywaniu jaki to nędzny formacik. Wstyd i żenada. Nie mam nawyku narzekać na ceny tu na forum, ale tutaj jest totalna przeginka i pewnie specjalne przekłamanie (podciągnięcie pod Limited).
Zresztą sam komiks oprócz kolorów to też nic specjalnego (rysunki Rossa w miarę, ale strasznie statyczne, ten gość to się tylko do okładek nadaje; scenariusz pitu-pitu bez polotu, ale po scenariuszu od rysownika za wiele się nie można spodziewać), więc kto się waha to zdecydowanie odradzam zakup.