Brawo oczywiście za kontynuacje obecnych serii, bo Epiców Pająka i Punishera mi nigdy nie dość. Idealnie byłoby gdyby cała seria AMS wyszła po polsku, a potem reszta pajęczych serii.
Ale to, że wreszcie Egmont wypuści Thunderboltsów Osborna to dobre jest. Bardzo dobre. Plus niezła seria Loki: Agent of Asgard, z Kolekcji Hachette z UK i oczywiście Winter Soldier - niech jak najszybciej skończą run Brubakera. Za to ode mnie tylko pochwały.
Marvel Noir - skusili mnie tym Punisherem, więc ten komiks wezmę. Ale za Weapon X Limited to podziękuję, bo to jest dla ludzi z większym portfelem od mojego. Spiderman & Deadpool, to chyba to co nam uciekło po urwaniu WKKM, więc też wezmę na pewno.
Hellblazer Jenkinsa, to pewnie kupię, choć czekam też na Miligana. Kolejne DC BL z Wonder Woman to ryzyko, skoro u nas ta bohaterka słabo się sprzedaje. Super wiadomość, że będzie Dark Victory, bo niestety wydania Muchy nie kupiłem, a pasować mi będzie do długiego Halloween. I dobrze, że będzie to w DC Deluxe a nie w Limited czy Noir. Mogliby tak samo zdublować Mroczne Odbicie.
Czy będę kupować Śmierć Supermana to zależy jak to będzie się odnosić do tego co już w Polsce wyszło. Jak będzie dużo premierowego materiału, to któryś tom mogę wziąć.