@Mertusor wiem że pani Martyna nie ma powodu do urazy, załapałem. Jednak sekundant, przyboczny(sorki że tak pisze, nie wiem jak ten sympatyczny gość się nazywa) pana Tomasza z różnych spotkań powód do urazy może mieć, już dwa razy był tutaj po nim gruby pojazd, albo i więcej razy.
Jeżeli chodzi o zdjęcia z mfkig to nie mam na myśli tylko jednego pasibrzucha, było tam więcej osób. Ogólnie lata mi to jak kto się ubiera ale jak czytam na forum komiksowym że ktoś tam ma trampki, koszulkę i trochę brzucha i jakie to jest bardzo blee i nie na miejscu, a później widzę zdjęcia zapewne tych samych(jeden co najmniej by się znalazł) jegomościów którzy piszą takie komentarze a sami na swoim największym "święcie" paradują w dresie i tych samych trampkach, tyle że zajechanych jak Jezusa pięty to jest to bardzo słabe. Jak od Tomasza i jego ziomka ktoś wymaga na spotkaniu garnituru, bo takie komentarze tu były, to niech sam też nie zapomina go ubierać.
Edit jest tutaj dużo przypuszczeń i domniemań ale jak znam życie to na tych zdjęciach znajdą się komentatorzy, styliści.
Edit2 zgadzam się tutaj z bazylem, sam czasem zastanawiam się czy Michał ma jakąś kasę od E, jedzie po muszce a E wychwala pod niebiosa.