Oczywiście mogli by wziąć Kamila Śmiałkowskiego(...)
Wiem że pisałeś to częściowo ironicznie, ale moim zdaniem np. Śmiałkowski byłby w porządku, tyle że jak wskazujesz - te filmiki mają być najpierw reklamą Egmontu, potem komiksów. Filmiki komiksiarza byłyby dla nas pewnie ciekawsze, tyle że byłyby wtedy po pierwsze reklamą komiksów, a więc rozbieżnie z ich ideą.
No i niepotrzebnie się wczoraj rozemocjonowałeś, wypowiedzi innych osób to były głównie opinie, nie próbowały przypisać tym filmikom innego znaczenia, a wskazywały na to czym mogłyby być...
Zabrakło mi też takiej odezwy do narodu z ust nowej szefowej.
Te filmiki ogląda średnio 2 tys. ludzi, gwarantuję Tobie, że naród sobie i bez nich poradzi

Michała zdenerwowanie pewnie wynikało z tego, że trochę "odleciałeś" z tymi życzeniami. Czym są te filmiki - z opisu pierwszego z tej serii:
Zapraszamy na pierwszy odcinek z cyklu "Wieści ze Świata Komiksu", w którym Tomasz Kołodziejczak będzie poruszał różne tematy związane z działalnością Klubu Świata Komiksu oraz rynkiem komiksowym w Polsce.
I tyle, resztę sobie dopisujesz, tak jak np. te daleko idące przeświadczenia odnośnie forum i jego użytkowników:
Nie sądziłem, że to nie są filmiki dla cytuję: "osób, które Egmont kupują", czyli dla większości z tego forum.
Na ostatnich stronach nie tylko Ty w ten sposób generalizowałeś:
O co chodzi z tym ubiorem? Forumowicze uważają się za ikony mody? Można sprawdzić zdjęcia z mfkig przed atlas arena, jest tam wielu użytkowników komkspeca.
Nie macie żadnych danych, że Egmonty kupuje większość forum, ani że wielu (chociaż - ile to jest "wiele" w tym przypadku?) użytkowników jest na zdjęciach spod mfkig. Nic nie mam do podkreślania swojego punktu widzenia ekstremalnymi przykładami, ale niech będą one w jakiś sposób osadzone w rzeczywistości, ja tak samo nie mam "danych", ale polemizowałbym z tymi twierdzeniami.