Miałem hype na ten filmik skuszony nowym otwarciem i niespodziankami, więc chyba sam sobie jestem winien, że się nakręciłem i teraz przeżywam lekkie rozczarowanie ; ) Generalnie:
1. Fajnie, że była odwaga, by stanąć przed okiem kamery - plus
2. Zgadzam się z przedmówcami, że nieco trzeba popracować nad ogólną prezentacją / luzem / mową ciała (patrzenie w dół na kartkę bądź promptera)
3. Trochę korpo podejście z delegacją prowadzenia filmików innym ludziom / scedowanie odpowiedzialności, ale przynajmniej jest świadomość swoich słabszych stron (może braku komiksowej charyzmy, geekowstwa, eksperctwa) - neutral
4. Może powiem herezję, ale nie takiej niespodzianki się spodziewałem. TK powracający cyklicznie w filmikach - no okey, ale liczyłem na nowe otwarcie, powiew świeżości, a tak nieco czuję niby nowe, ale wszystko pozostaje takie samo. W zasadzie wychodzi na to, że tylko nazwisko szefa się zmienia a poza tym status quo we wszystkich innych aspektach zachowane. Nie mówię, że to źle, bo obecna polityka wydawnicza w większości mi podchodzi i komiksy Egmontu biorę na potęgę, ale inaczej to sobie projektowałem w głowie. Mogli od razu powiedzieć: słuchajcie zmienia się imię na szyldzie, TK będzie nieco rzadziej na filmikach, poza tym standard : ) - neutral
No jestem ciekawy co będzie dalej : )