@UP
Z tego skeczu płynie sama prawda. Kiedyś to było i dzisiejsza młodzież tego nie rozumie.

Mnie zastanawia jedna rzecz. No bo Kołodziejczak powiedział, że to były szalone czasy te lata 90., Asterix sprzedał się w 100 000 egzemplarzy w kilka tygodni, taka plotka chodzi po Egmoncie. To ja mam pytanie dlaczego w latach 90. wyszły tylko 4 Lucky Luke'i, 2 Tintiny, 2 Thorgale i coś tam jeszcze Egmont wydał tylko nie pamiętam co (Yakari?).
No bo o tym też już TK mówił w poprzednim filmiku - Egmont wydawał wtedy 2 komiksy miesięcznie. Czyli 24 rocznie i nie była miejsca na wszystko.
Byłem na nowym Ant-Manie i się zdenerwowałem. Bo jak wyszła druga część, to Egmont specjalnie wydał jakiś one shot z tym bohaterem i pominął przy okazji "Black Vortex". Na nadchodzącą premierę serialu planują "Tajną Inwazję" Ale jak wyszedł ten block buster to nie ma nic. Dlaczego?! Przecież "Kang Dynasty" aż się prosi. Egmont jest nam to winny. Bo mimo obejrzenia serialu "Loki" jedna niekomiksowa osoba dalej mnie pytała czy to jest ten sam Kang. Bo nie do końca zrozumiała koncepcję Rady Kangów. Nam się polskie wydanie tego komiksu po prostu należy.