Autor Wątek: Egmont 2023  (Przeczytany 604591 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ukaszm84

• Gość
Odp: Egmont 2023
« Odpowiedź #480 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 18:53:37 »
Więcej czytania ze zrozumieniem, niektórzy widzą to co chcą zobaczyć.

Przede wszystkim to napisałeś:
Studenci filmówki teraz nakręciliby coś lepszego telefonem.
a to jest durne na tak wielu poziomach, że Candy Crush Saga wymięka.

Online Castiglione

« Odpowiedź #481 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 19:09:55 »
nie znam nikogo kto lubi ten serial no chyba że pan TK i trzy osoby z tego forum.

Więcej czytania ze zrozumieniem, niektórzy widzą to co chcą zobaczyć.
Napisałem "nie znam nikogo kto lubi serial doktor who" a nie że nikt nie zna serialu, mam na myśli przyjaciół i znajomych ludzi których znam osobiście nie "kolegów z forum", wiem że panu Zenkowi z domu obok może się podobać.

To może trzeba poćwiczyć wyrażanie swoich myśli, żeby inni cię rozumieli.

Offline Dracos

« Odpowiedź #482 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 19:20:31 »
bedzie w Polsce na Disney+ w tym roku. 

Ale to znaczy że Disney+ będzie dystrybutorem i będzie na platformie wszystko od tego 2005 roku czy może jakieś nowe sezony z nowym doktorem?

Offline michał81

« Odpowiedź #483 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 19:24:20 »
Ale to znaczy że Disney+ będzie dystrybutorem i będzie na platformie wszystko od tego 2005 roku czy może jakieś nowe sezony z nowym doktorem?
Będzie tylko najnowszy sezon.

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #484 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 19:24:51 »

Jeśli dobrze pamiętam to potwierdzony jest tylko ten nadchodzący sezon, ale fani mają nadzieję, że jednak będzie więcej.

Offline michał81

« Odpowiedź #485 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 19:27:48 »
Zabawne jest to, że to już 4 strony o komiksie, którego Egmont nie wyda. I serialu którego podobno nikt w Polsce nie zna (to akurat nie prawda). Przypomina mi to trochę dyskusje o Heartstopperze, kiedy trafił do topek, a na forum oczywiście nikt nie słyszał o tym komiksie, pomimo że nakładem zjada większość wydawanych serii.

Offline 79ers

« Odpowiedź #486 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 19:54:54 »
A można było ten czas poświęcić na rozważania nad Opowieściami z krypty  ???

Online Xmen

« Odpowiedź #487 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 19:56:27 »
Eguaroc poćwicz czytanie.
Nawet zacytowałes to co napisałem.
Jest napisane prosto i wyraźnie ale mimo to ty nie rozumiesz.
Co to candy crush saga? Nie wiem czy to ma być żart czy jakiś pojazd?
Ukasz sugeruje że "candy crush saga" czm by nie było świadczy o głupocie i teraz pytanie ukasz skąd wiesz co to jest?
Edit już wiem wiem co to candy crush ale serio w życiu bym nie wiedział co to gdyby nie ukasz.
« Ostatnia zmiana: Pn, 16 Styczeń 2023, 19:59:16 wysłana przez Xmen »
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #488 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 20:06:01 »
A można było ten czas poświęcić na rozważania nad Opowieściami z krypty  ???

Eee... to nie ten popkulturowy level. Ale gdyby ktoś napisał, że Aragones to kupa i byle student plastyki zrobiłby to lepiej to możemy pogadać.

Offline Dracos

« Odpowiedź #489 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 20:20:22 »
Jako dziecko oglądałem Tales from the Crypt i bardzo mi się :) Ale nawet nie pamiętam czy to było w tv czy może na kasetach się to do domu ściągało :)

Online parsom

« Odpowiedź #490 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 20:20:39 »
Nad "Opowieściami z krypty" rozważać nie mogę, bo ciągle płaczę, że Egmont ich nie wyda...
Nad komiksowym Doktorem nie płaczę, bo wydaje mi się, że nie bardzo jest po czym. Raczej czekam, aż serial będzie gdzieś w miarę łatwo dostępny.

Offline James88

« Odpowiedź #491 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 20:23:32 »
Jeśli ktoś chce obejrzeć Doktora Who - pierwsze 9 sezonów z lektorem w jakości HD jest na chomiku.
Trzeba wyszukać chomika o nazwie: KontoNaChwile12
Potem folder seriale (hasło 123).

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #492 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 20:30:13 »
Jako dziecko oglądałem Tales from the Crypt i bardzo mi się :) Ale nawet nie pamiętam czy to było w tv czy może na kasetach się to do domu ściągało :)

Było w TV, w nocy leciało. Chyba na Polsacie, ale głowy nie dam. Niektóre odcinki udawało mi się obejrzeć, żeby domowników nie obudzić. A tych, których się nie udało, kolega na VHS właśnie nagrywał. Ja miałem magnetowid, ale bez opcji nagrywania. Nie wiedziałem co znaczy po angielsku good morning, ale wiedziałem co znaczy bordello of blood, czyli tytuł jednego z odcinków :P Nawet Schwarzenegger występował w którymś odcinku, klasyka.

Offline death_bird

« Odpowiedź #493 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 20:40:43 »
Skoro jesteśmy w wątku serialowym: ;)

Pamiętam że w tym czasie oglądałem Fringe który też nie był niewiadomo czym, ale o wiele przyjemniej się go oglądało.

Ale "Fringe" to proszę mimo wszystko szanować, bo to jednak było "coś" (;)) - od czasu jego zakończenia nie widziałem nic lepszego/nie słyszałem o niczym lepszym w tego typu klimatach.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Dracos

« Odpowiedź #494 dnia: Pn, 16 Styczeń 2023, 20:48:42 »
To był na pewno jeden z tych seriali które się pamięta bo zaskakują na plus. Jak zacząłem oglądać to wiele sobie po nim nie obiecywałem, ale się rozkręcało, gra aktorska bardzo dobra. Do tego było satysfakcjonujące zakończenie i wiele wątków nawet z pierwszego seoznu się ładnie spinały, wszystko wpadało na swoje miejsce.