Ogólnie Gildia przestrzega terminów pierwotnych, podanych w mejlu z potwierdzeniem zamówienia. Śmiem twierdzić, że w ten sposób ustawiają listy do pakowania.
Nie wiedzą, że my codziennie sprawdzamy czy nasze zamówione produkty nie są dostępne przed pierwotnym terminem

U mnie dzisiaj też mejl, że muszą domówić jeden produkt (śmiem twierdzić, że to standardowa formułka) - a pewnie rzeczywiście nie nadążają. No chyba, że haczetowy tom Conana blokuje, bo teraz już status "niedostępny".
Opóźnia się komuś może zamówienie z gilidii na grudniowy pakiet Egmontu? Wszystkie komiksy z zamówienia mają już od 2 dni "Dostępność:24h", ale jeszcze nawet nie zaczęli pakować. Zastanawiam się czy to wynika po prostu z przedświątecznego natłoku pracy, czy może to dlatego, że moje zamówienie zawiera te feralne kaczki bez ręki i czekają na jakąś ekspresowo poprawioną wersję?
Pewnie jutro zaczną pakować i wyślą (też mam termin na jutro innej paczki) - mi Egmont wysłał kaczki, więc na pewno to nie jest blocking point.