Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988442 razy)

ramirez82

• Gość
Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #1815 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 14:11:25 »
W drugim już Kapitan Ameryka figuruje jako anulowany.

Offline Leyek

« Odpowiedź #1816 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 14:24:38 »
U mnie Cap też anulowany, resztę miałem m.in. ze Smyka to nie brałem.

Offline parsom

« Odpowiedź #1817 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 14:29:41 »
Co było do przewidzenia. Ale że tak z buta anulują, nawet się nie wysilili na żadną ściemę, nie mówiąc już o przepraszam... Nieładnie.

Offline muaddib

« Odpowiedź #1818 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 14:30:19 »
U mnie póki co tylko Harleen anulowana, ale pewnie reszta też pójdzie do piachu.

Offline nekro

« Odpowiedź #1819 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 14:39:40 »
U mnie Harleen anulowana.

Offline GoNzO

« Odpowiedź #1820 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 14:47:50 »
Livro "Zamówienie zostało anulowane." :>
Katalog komiksowy: https://comicgang.com.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #1821 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 15:21:32 »
Same here

« Odpowiedź #1822 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 15:36:08 »
Nieładnie to próbować wykorzystać takie błędy. "Widzę, że panowie się ładnie przedstawili przed, nam tutaj w tej chwili słuchaczom, przed tymi milionami słuchaczy".

Offline parsom

« Odpowiedź #1823 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 15:43:08 »
W zasadzie się zgadzam... Chociaż w tym przypadku cena wyjściowa była właściwa, rabat był podany 72% - livro jest nieobliczalne, wszystkiego można się po nich spodziewać...

Offline eferce

« Odpowiedź #1824 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 15:48:48 »
Stracili płynność. Zebrali dzieki "pomylce" hajs. Tydzien poobracaja i zwroca. Target overachived bo wpadło kilka nowych rejestracji kont (w tym ja ;D). win-win.
Taka januszowa teoria spiskowa lub scenariusz pod komiks...

Offline mack3

« Odpowiedź #1825 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 16:03:48 »
Nieładnie to próbować wykorzystać takie błędy. "Widzę, że panowie się ładnie przedstawili przed, nam tutaj w tej chwili słuchaczom, przed tymi milionami słuchaczy".
Ta, bo mieli napisane: "Uwaga, błąd cenowy".
Jak już było napisane wyżej - widniała prawidłowa cena okładkowa, przekreślona, widniał prawidłowo obliczony rabat (np. 72%). Zawsze też (jak widać bez słowa "przepraszam" nawet) mogą anulować zamówienie.
Rzeczywiście to strasznie "nieładnie" z mojej strony, że kupiłem mocno przecenione komiksy...  ::) ::) ::)

Offline history

« Odpowiedź #1826 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 16:14:12 »
Nie dość że pakują kijowo to jeszcze anulują bez słowa przepraszam czy chociażby pokrętnego tłumaczenia :) Chociaż ostatnio kupiłem u nich klocki LEGO i było wszystko ok :D Ale książek już od dawna tam nie zamawiam.

Offline mack3

« Odpowiedź #1827 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 16:21:34 »
Nie dość że pakują kijowo to jeszcze anulują bez słowa przepraszam czy chociażby pokrętnego tłumaczenia :)

To znaczy, jak mają pokrętnie tłumaczyć (kłamać) to wolałbym, żeby w ogóle nie tłumaczyli. Ale napisać coś w stylu "przepraszam, musialiśmy anulować Pańskie zamówienie" by mogli.
PS. Żeby nie było, mnie osobiście jeszcze nic nie anulowali, ale zamawiałem trochę później, więc się nie łudzę, że zamówienie dostanę.

EDIT: również już anulowane.
« Ostatnia zmiana: Pn, 22 Czerwiec 2020, 17:59:04 wysłana przez mack3 »

martinezpl

• Gość
« Odpowiedź #1828 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 16:31:57 »
Mi też anulowali, ale nie rozpaczam, spróbowałem. Zaś Smyk wysłał kuriera po Star Wars, który miał być Mieczem Ardeńczyka i będą rozpatrywać

Offline szulig

« Odpowiedź #1829 dnia: Pn, 22 Czerwiec 2020, 16:38:05 »
Tez anulowali, Moon Knight i Thorgal, Młodzieńcze lata 8. Ten pierwszy chcialem przeczytac bo nie znam tej postaci wiec skoro tak tanio można bylo wyrwać chciałem sprawdzić z czym to się je. Nie dostane, nie żałuję, moze kiedyś przy innej okazji poznam postać. Co do drugiej pozycji to chcialem miec bo zbieram tą serię. Nie bardzo mnie boli ze anulowali ale sposob zalatwienia sprawy pozostawia wiele do życzenia. Gdyby napisali maila z info ze pracownik sie pomylił i złą kwotę, zły rabata nadał i czy mogą anulować nie miałbym z tym problemu a tak to nawet pocałujcie nas w dupę nie było (chociaż brak jakiegokolwiek wyjaśnienai można tak odebrać). Nie tylko kwestia pakowania jest do poprawy w tym sklepie