Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988420 razy)

ramirez82

• Gość
Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #1785 dnia: So, 20 Czerwiec 2020, 23:06:07 »
smierc kapitana ameryki po 16.49  ;)

https://livro.pl/smierc-kapitana-ameryki-kapitan-ameryka-tom-3-brubaker-ed-sku1239749485.html

Ech... mam ten komiks, zarzekałem się, że już u nich nie kupię, ale chyba się przełamię i zrobię im na złość za ostatnią paczkę z poobijanymi komiksami 8)

Offline ilon

« Odpowiedź #1786 dnia: So, 20 Czerwiec 2020, 23:15:22 »
Ech... mam ten komiks, zarzekałem się, że już u nich nie kupię, ale chyba się przełamię i zrobię im na złość za ostatnią paczkę z poobijanymi komiksami 8)

zauwazylam jeszcze -68% na moon knight i -77% na rick i morty9, harleen -68%..  ;)

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #1787 dnia: So, 20 Czerwiec 2020, 23:16:38 »
Chyba nie przyślą mi Star Wars??? ;)

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #1789 dnia: So, 20 Czerwiec 2020, 23:19:53 »
ciekawe czy pod Harleen nie kryje się przypadkiem jakiś tom Harley w ramach DC Odrodzenie
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline jotkwadrat

« Odpowiedź #1790 dnia: So, 20 Czerwiec 2020, 23:28:11 »
No i obudziliście we mnie wewnętrznego Janusza ;D

Harleen i Ricka już mam, ale Skarbek, Moon Knight i Cap zamówieni.

Offline Grrrgory

« Odpowiedź #1791 dnia: So, 20 Czerwiec 2020, 23:41:19 »
Już nie tak spektakularnie, ale jest jeszcze Do bani z takim komiksem z 49% zniżki

https://livro.pl/do-bani-z-takim-komiksem-baranowski-tadeusz-sku1238721491.html

martinezpl

• Gość
« Odpowiedź #1792 dnia: So, 20 Czerwiec 2020, 23:42:35 »
Jestem pewien, że to anulują, ale zamówiłem

Offline eferce

« Odpowiedź #1793 dnia: So, 20 Czerwiec 2020, 23:49:27 »
 Zamowilem Harleen i Moon Knight. oby byla to promocja z okazji przesilenia a nie wylapanie Januszow... to byłoby okrutne.

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #1794 dnia: Nd, 21 Czerwiec 2020, 00:02:45 »
... wylapanie Januszow...

Wyłapanie i poblokowanie im kont w sklepie :)

Offline Kadet

« Odpowiedź #1795 dnia: Nd, 21 Czerwiec 2020, 00:38:51 »
@Kadet a da radę to przeczytać niezależnie, mając do samej franczyzy stosunek mocno negatywny (obejrzałem 2/3 oryginalnej trylogii, na "dwójce" już drugą połowę zerkając tylko, żeby nie śmiać się co chwilę z zażenowania). Bo też dostałem tego SW, a w reklamacje średnio chce mi się bawić, a jeśli jako kryminał daje to radę to mógłbym sobie zostawić.

To zasadniczo nie tyle "kryminał", co "film z Bondem" - czyli wybuchy, pościgi, gadżety (jak na SF przystało, czasem bardzo bajeranckie) i wielki zły z diabolicznym planem. Nawiązań do rozszerzonego wszechświata Star Wars jest mnóstwo, ale są one na tyle nienachalne, że nie przeszkadzają mniej obeznanym w lekturze - po prostu nie poznasz, że dany dymek to aluzja do czegoś.

Jeżeli nie będziesz oczekiwał specjalnie skomplikowanej fabuły i przymkniesz oko na gwiezdnowojenną scenografię, to może wejdzie w miarę gładko na zasadzie "gumy do żucia dla oczu" :)

Ważnym elementem historii głównego bohatera jest pewne zdarzenie z Epizodu III "Zemsta Sithów", ale jest ono opisane w komiksie, więc myślę, że nie będzie to za bardzo dezorientujące. Akcja komiksu dzieje się 3 lata przed "Nową nadzieją".

Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline Gazza

« Odpowiedź #1796 dnia: Nd, 21 Czerwiec 2020, 01:14:08 »
ciekawe czy pod Harleen nie kryje się przypadkiem jakiś tom Harley w ramach DC Odrodzenie
Nie sądzę. Autor: S.Sejic - więc ok. :)

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #1797 dnia: Nd, 21 Czerwiec 2020, 01:33:54 »
zarzekałem się, że już u nich nie kupię,

Mój mózg na czas zamówienia wymazał smutne wspomnienia, dopiero teraz wracają :D

Przy moim szczęściu okaże się, że to zapasy z podtopionego przez burzę magazynu, który potem opanowały dziki, przepłoszone nieco później przez pożar- na szczęście po kilku godzinach ugaszony przez dzielnych strażaków.
I będzie to widać po komiksach ;)
,, - Eeeeech.''

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #1798 dnia: Nd, 21 Czerwiec 2020, 13:00:11 »
Nie sądzę. Autor: S.Sejic - więc ok. :)
Chodzi mi o sytuację z bledem systemowym jaki był np. na Smyku jeśli chodzi miecz ardenczyka który okazał się Star Wars legendy
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline Palyszkiewicz

« Odpowiedź #1799 dnia: Nd, 21 Czerwiec 2020, 15:59:24 »
Włożę trochę kij w mrowisko ale nie uważacie że to wszystko to błąd cenowy i jutro będziemy wszyscy mieli anulowane zamówienia? Kiedyś miałem taką sytuację z Anihilacją w gandalfie i z Torpedo nie pamiętam gdzie....
PS. Ale Skarbka i tak zamówiłem dla jaj  ;D