Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 990237 razy)

Wombai i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GoNzO

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #4695 dnia: Wt, 27 Maj 2025, 10:40:23 »
Chyba coś zmienili, bo nalicza mi tylko 10zł na ALELADNIE...
« Ostatnia zmiana: Wt, 27 Maj 2025, 10:42:15 wysłana przez GoNzO »
Katalog komiksowy: https://comicgang.com.

Offline Brvk

« Odpowiedź #4696 dnia: Wt, 27 Maj 2025, 11:01:33 »
Chyba coś zmienili, bo nalicza mi tylko 10zł na ALELADNIE...
Pół godziny temu zamówiłem i weszło 25 zł. Pamiętaj o płatności  kartą podpiętą pod InPost pay.

Offline GoNzO

« Odpowiedź #4697 dnia: Wt, 27 Maj 2025, 11:03:52 »
Pół godziny temu zamówiłem i weszło 25 zł. Pamiętaj o płatności  kartą podpiętą pod InPost pay.

No właśnie mam podpiętą i nalicza tylko 10zł, już próbowałem wszystkiego, restarty itp. Olewam sprawę ;)...

Offline eyesore

« Odpowiedź #4698 dnia: Wt, 27 Maj 2025, 11:24:56 »
mi zadziałało, 112 zł za drugiego Supka, dzięki za kod

Offline Rafa

« Odpowiedź #4699 dnia: Wt, 27 Maj 2025, 11:37:52 »
U mnie też działa

Offline FDH

« Odpowiedź #4700 dnia: Wt, 27 Maj 2025, 11:49:19 »
Prawdopodobnie,najpierw wpisałeś kod ale miałeś zaznaczoną płatność innym sposobem,jeśli później zmienisz na podpiętą to kartę to zalicza tylko 10pln,usuń koszyk i spróbuj jeszcze raz ale najpierw sprawdz jaką masz płatność

Offline GoNzO

« Odpowiedź #4701 dnia: Wt, 27 Maj 2025, 13:14:41 »
Prawdopodobnie,najpierw wpisałeś kod ale miałeś zaznaczoną płatność innym sposobem,jeśli później zmienisz na podpiętą to kartę to zalicza tylko 10pln,usuń koszyk i spróbuj jeszcze raz ale najpierw sprawdz jaką masz płatność

Dokładnie, dzięki za podpowiedź, teraz działa :).

Offline Dracos

« Odpowiedź #4702 dnia: Wt, 27 Maj 2025, 13:25:41 »
Mi nalicza -25 ale przy próbie realizacji wyskakuje że minimalna wartość koszyka jest za niska (miałem za ~91).

Edit. Ok okazuje się że min. 100 zł
« Ostatnia zmiana: Wt, 27 Maj 2025, 13:31:02 wysłana przez Dracos »

Offline dinogal

« Odpowiedź #4703 dnia: Śr, 28 Maj 2025, 12:24:32 »
pytanie do osób kupujących z Inpost pay, czy u was też od początku roku nie ma możliwości wymiany punktów na Voucher zakupowy inpost pay większy niż 10zł? W zeszłym roku było do wzięcia -20 i -30zł i nawet korzystałem a teraz nic od mniej więcej Sylwestra. Na żadnych z kont.

Offline Rafa

« Odpowiedź #4704 dnia: Śr, 28 Maj 2025, 12:26:58 »
Od paru miesięcy są tylko na 10 pln. Sprawdzam regularnie.

Offline Sirius

« Odpowiedź #4705 dnia: Śr, 28 Maj 2025, 12:41:02 »
A da się dorzucić jeszcze kod z vouchera do tego aktualnego kodu na Dzień Dziecka?

Offline Xmen

« Odpowiedź #4706 dnia: Śr, 28 Maj 2025, 12:57:51 »
Są tylko kody 10zł
kodu za voucher nie da się dorzucić do aktualnego.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline FDH

« Odpowiedź #4707 dnia: Cz, 29 Maj 2025, 21:43:49 »
Wróciły linki buyboxowe na https://wpodrozy.net.pl/komiksy_pl/.
Niestety wyświetlają się na razie nieco inaczej, ale nowa wtyczka buyboxa jest jeszcze w fazie testów i będzie ulepszana. I mam nadzieje, że wróci za jakiś czas jej wcześniejsza funkcjonalność.
Nowości i zapowiedzi na kwiecień-lipiec zostały wprowadzone, w przypadku, gdy się coś nie wyświetla to albo jest link bezpośredni do sklepu gildii, albo jest nieaktywny tytuł.

Super że działa,często tam zaglądałem ale szczerze mówiąc wolałem starą wersję bez obrazków.Pozwalała szybko sprawdzić co nowego wychodzi i jeśli chciałem porównać ceny i skompletować koszyk.Najfajniejszy dla mnie było
to że prosto w postaci listy pokazywała co wydały poszczególne wydawnictwa miesiąc po miesiącu
« Ostatnia zmiana: Śr, 04 Czerwiec 2025, 18:57:23 wysłana przez stachel »

Offline moai

« Odpowiedź #4708 dnia: Cz, 29 Maj 2025, 22:16:19 »
Super że działa,często tam zaglądałem ale szczerze mówiąc wolałem starą wersję bez obrazków.Pozwalała szybko sprawdzić co nowego wychodzi i jeśli chciałem porównać ceny i skompletować koszyk.Najfajniejszy dla mnie było
to że prosto w postaci listy pokazywała co wydały poszczególne wydawnictwa miesiąc po miesiącu
Niestety na razie musi być tak jak jest, nie mogę nic z tym zrobić. Czekam aż przywrócą wszystkie wcześniejsze funkcje wtyczki, wtedy wszystko powinno wrócić do starego wyglądu.

Offline LoneWolf

« Odpowiedź #4709 dnia: Cz, 29 Maj 2025, 22:47:54 »
Szkoda tylko że wyszukiwarka nie działa... Albo jestem jakiś głupi. A interesuje mnie wiele starszych tytułów.