Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 987684 razy)

Offline perek82

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #4455 dnia: Pn, 18 Listopad 2024, 13:47:36 »
Tu sprostuję - ja dostałem punkty i za zakupy z Allegro Smart i z OLX przy odbiorze paczkomatem.
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *

Offline Dracos

« Odpowiedź #4456 dnia: Pn, 18 Listopad 2024, 13:58:28 »
Na matfel.pl za zapisanie się na newsletter dostałem 10zł rabatu (zamówienie powyżej 99zł), a obecnie mają darmową wysyłkę na zamówienia powyżej 89zł. To wszystko łączy się z promocją o której wyżej napisał Koalar. Wychodzi całkiem spoko promocja.

Ja dostałem za zapisanie się do newslettera kod na -5% przy zakupach min 149.

Offline Koalar

« Odpowiedź #4457 dnia: Pn, 18 Listopad 2024, 14:15:55 »
Tu sprostuję - ja dostałem punkty i za zakupy z Allegro Smart i z OLX przy odbiorze paczkomatem.

W sumie nie wiem, czemu tak mi się wydawało, teraz jeszcze zerknąłem i dostałem punkty za odbiór zakupu z Allegro Lokalnie (Smart).
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline kostuch

« Odpowiedź #4458 dnia: Pn, 18 Listopad 2024, 17:34:22 »
Panie i Panowie. Nowy tydzien i nowa promka od inpostpay - kod BWPAY dajacy standardowe 10+20 ziko.A moze by tak osobny watek zalozyc  odnosnie upolowanych dzieki inpostpay okazji? Ja tym razem postawilem na Dzwonnika z Notre dame od Screamu w tantisie za 87 ziko z wysylka

Offline PJP

« Odpowiedź #4459 dnia: Pn, 18 Listopad 2024, 18:13:08 »
« Ostatnia zmiana: Pn, 18 Listopad 2024, 18:15:48 wysłana przez PJP »

Offline perek82

« Odpowiedź #4460 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 08:26:24 »
W sumie nie wiem, czemu tak mi się wydawało, teraz jeszcze zerknąłem i dostałem punkty za odbiór zakupu z Allegro Lokalnie (Smart).
Wczoraj żona mi udostępniła paczkę w aplikacji. Odebrałem i za to punktów nie było. A mam już 390 i kolejne 30 zł premii by wpadło:)
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *

Offline Wombai

« Odpowiedź #4461 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 10:22:08 »
@perek82 te punkty powinny trafić na konto Twojej żony. To zamawiający otrzymuje punkty, a nie ten, który odebrał paczkę.

Offline perek82

« Odpowiedź #4462 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 10:31:48 »
Czyli następną razą to ja jej udostępnię jakąś moją przesyłkę i jeszcze zgarnę punkciki.
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *

Offline wojtast

« Odpowiedź #4463 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 16:23:48 »
Trochę mnie wkurza że TK zaczyna coraz cześciej publikować jedynie kody pod InPost Pay.
Chciałem uniknąć korzystania z apki Inpostu bo słyszałem jakieś głosy, że jak się zacznie używać to potem nie ma powrotu do klasycznej metody:
-Odbiór: kod odbioru wysłany SMS'em + na maila, i wklepywanie kodu w Paczkomacie
-Nadanie: generowanie etykiety w systemie Inpostu i własnoręczne drukowanie

Ktoś wie jak to jest z apką Inpostu? Mogę zainstalować, popłacić sobie itd, a potem odinstalować i wrócić do sytuacji sprzed, tak jakbym jej nigdy nie miał?

Offline Koalar

« Odpowiedź #4464 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 17:51:21 »
Mam apkę, zbieram punkty, cały czas mogę odbierać paczki przez kod z SMS-a (za taki odbiór też przyznają punkty). Więc to raczej jakaś bajka z tą koniecznością korzystania z apki.

Offline ww24

« Odpowiedź #4465 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 18:22:07 »
Przecież wpisanie kodu jest tożsame z aplikacją i barcode... Tam jest tylko zaszyty nr i kod....

Offline Crono

« Odpowiedź #4466 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 18:22:49 »
Co do odbierania to odkąd mam apkę to nie dostaję smsów. Ale nadania normalnie - mogę z maila skanować kod QR, wpisać kod nadania lub otworzyć zdalnie przez apkę. Z żadnej z tych metod od wielu miesięcy nie drukowałem etykiety. Nie wpisuję też markerem na paczce numeru nadania. Nic. Zawsze tylko wkładam paczkę do paczkomatu i tyle. Nie było nigdy z tym problemu, a sprzedaję kilka komiksów miesięcznie.

Offline dinogal

« Odpowiedź #4467 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 18:29:33 »
kurde tak często ostatnio były te kody Inpostu że teraz nie mam co kupić w TK :( jestem prawie na bieżąco z komiksami z E a nowe jeszcze nie weszły. Problemy pierwszego świata :P

Offline Dracos

« Odpowiedź #4468 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 18:39:25 »
kurde tak często ostatnio były te kody Inpostu że teraz nie mam co kupić w TK :( jestem prawie na bieżąco z komiksami z E a nowe jeszcze nie weszły. Problemy pierwszego świata
Ta też się dziś na tym złapałem

Offline Koalar

« Odpowiedź #4469 dnia: Śr, 20 Listopad 2024, 18:48:09 »
Co do odbierania to odkąd mam apkę to nie dostaję smsów.

Ja dostaję, może dlatego że mam w niej wyłączone powiadomienia.