Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 990932 razy)

parsom, radef, xant2, kuba rozpruwacz, Kodo i 6 Gości przegląda ten wątek.

Offline Zakrza

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #4365 dnia: Nd, 13 Październik 2024, 11:27:22 »
Też ostatnio u nich tak zamawiałem. Nawet napisałem do nich, bo nie wiedziałem, że trzeba przefiltrować.

Offline Zakrza

« Odpowiedź #4366 dnia: Śr, 16 Październik 2024, 22:12:07 »
Reasumując z Matfel można wyhaczyć komiksy za min. 89zł z darmową dostawą do -30zł za kod HALLO z Inpostpay a zmieniając trochę dodatkowy rabat Koalara można zgarnąć za newsletter -10zł (lepsze niż 5%), jeśli nie widzicie opcji z zapisem to otwórzcie w trybie inkognito i powinno sie pojawić.

U mnie właśnie w ten sposób poszły 2 zamówienia z łącznym rabatem 40zł i darmową dostawą :)
Heh, chciałem sobie kupić Wizje Spiral City ze świata Black Hammer. Ale że było za tanie, to dodałem sobie Mroczne Plany, żeby pierwszy raz zapoznać się z Manarą. Po rabatach wyszło taniej niż SAME Wizje w jakimkolwiek innym sklepie xD

Odkąd jestem na tym forum, wydaję najwięcej pieniędzy na komiksy w życiu... a jednocześnie najwięcej na nich oszczędzam.
« Ostatnia zmiana: Śr, 16 Październik 2024, 22:13:48 wysłana przez Zakrza »

Offline Blind

« Odpowiedź #4367 dnia: Cz, 17 Październik 2024, 11:46:04 »
U mnie właśnie w ten sposób poszły 2 zamówienia z łącznym rabatem 40zł i darmową dostawą :)

Jak chciałem dokonać drugiego zamówienia w aplikacji, to mi wskazywał komunikat, że już zakupy z podanym kodem zostały dokonane. Też mieliście taki problem?
Piszę recenzje komiksów na INSTAGRAMIE

https://instagram.com/marcin.blind?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Offline dinogal

« Odpowiedź #4368 dnia: Cz, 17 Październik 2024, 12:34:50 »
Jak chciałem dokonać drugiego zamówienia w aplikacji, to mi wskazywał komunikat, że już zakupy z podanym kodem zostały dokonane. Też mieliście taki problem?

Tak bo kod jest jednorazowy, ja po prostu robie zakupy na dwa konta, swoje i żony i 4 komiksy kupione ~50%okładki :)

Offline Itachi

« Odpowiedź #4369 dnia: Cz, 17 Październik 2024, 17:13:27 »
Odkąd jestem na tym forum, wydaję najwięcej pieniędzy na komiksy w życiu... a jednocześnie najwięcej na nich oszczędzam.

Czyli nic nie oszczędzasz, tylko wydajesz więcej :) Matematyki nie oszukasz  ;)
https://www.instagram.com/itach_i_93/

A co, chciałbyś mnie zadenuncjować jak ten konfident itachi?

Offline Castiglione

« Odpowiedź #4370 dnia: Cz, 17 Październik 2024, 17:39:01 »
Jak to przy każdej promocji ;)

Offline bfg

« Odpowiedź #4371 dnia: Cz, 17 Październik 2024, 18:09:35 »
Reasumując z Matfel można wyhaczyć komiksy za min. 89zł z darmową dostawą do -30zł za kod HALLO z Inpostpay a zmieniając trochę dodatkowy rabat Koalara można zgarnąć za newsletter -10zł (lepsze niż 5%), jeśli nie widzicie opcji z zapisem to otwórzcie w trybie inkognito i powinno sie pojawić.

Warto jeszcze dodać (bo może ktoś nie wiedzieć), że najlepiej też wchodzić w linki cenowe przez np. lubimyczytac albo dodając końcówkę do linku danego produktu w wybranym sklepie, która jest na https://wpodrozy.net.pl/komiksy_pl
Wtedy jest trochę taniej niż jakby się kupowało z samego sklepu.

Offline dinogal

« Odpowiedź #4372 dnia: Cz, 17 Październik 2024, 18:32:30 »
Warto jeszcze dodać (bo może ktoś nie wiedzieć), że najlepiej też wchodzić w linki cenowe przez np. lubimyczytac albo dodając końcówkę do linku danego produktu w wybranym sklepie, która jest na https://wpodrozy.net.pl/komiksy_pl
Wtedy jest trochę taniej niż jakby się kupowało z samego sklepu.

ale nie wszystkie bo np przez ceneo wychodziło drożej niż w sklepie akurat moje komiksy :) niby to tylko 3-5zł na komiksie ale w miesiącu to już jeden średni komiks gratis się robi przy chwilkę poszukiwań i weryfikacji ;)

Offline bfg

« Odpowiedź #4373 dnia: Cz, 17 Październik 2024, 18:35:34 »
tak, przez ceneo nie opłaca się wchodzić

Offline dinogal

« Odpowiedź #4374 dnia: Nd, 27 Październik 2024, 15:57:29 »
dzięki cyklicznym i częstym promocjom Inpostpay nie opłaca się kupować komiksów z drugiej ręki bo nówki można ogarniać bez problemu ~50% okładki (przynajmniej jeśli chodzi o Egmont) :)

2 Kupony -20 zł przy zakupie z InPost PAY za min 59 zł:
OKON20
GETBOOKY20

Ważne chyba do czwartku.

Offline Ty_draniu

« Odpowiedź #4375 dnia: Pn, 28 Październik 2024, 21:27:44 »
kody nie działają, przynajmniej w Matfelu

Offline FDH

« Odpowiedź #4376 dnia: Pn, 28 Październik 2024, 21:46:03 »
W sobotę jeszcze działały w matfelu,poszły dwa zamówienia

Online parsom

« Odpowiedź #4377 dnia: Pn, 28 Październik 2024, 21:57:03 »
Rzeczywiście, na Mafel nie działa. Ale powinno pójść na TK, bo komunikat jest, że w tym sklepie nie można wykorzystać (pewnie się połapali).
Mnie z kolei w Matfelu nie udaje się już dostać kodu za zapis na newsletter, a i wcześniej z obiecanych dwóch ten drugi nigdy do mnie nie dotarł.

Offline Ty_draniu

« Odpowiedź #4378 dnia: Pn, 28 Październik 2024, 22:02:08 »
w TK weszło

Offline xanar

« Odpowiedź #4379 dnia: Pn, 28 Październik 2024, 23:10:27 »
W sobotę jeszcze działały w matfelu,poszły dwa zamówienia
Wczoraj tez jeszcze działalo.
Twój komiks jest lepszy niż mój