Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988993 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grzmichuj

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #180 dnia: Cz, 04 Kwiecień 2019, 16:39:21 »
Promo Gildii bardzo ładne
jeżeli nadal będzie opowiadał takie bzdury, to skontaktuję się z odpowiednimi organami odnośnie pomawiania mnie, Egmontu i jeszcze kilku innych polskich wydawnictw. Ciekawe, czy wówczas będziesz takim kozakiem?

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #181 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 04:09:56 »
Kurde, bonito to jednak moloch- składałem przez gapiostwo zamówienie na dwie raty, w odstępie niecałych 8 godzin licznik zamówień skoczył o niemal 20 tysięcy. Jakoś nigdy się nie zastanawiałem, ile mają zamówień dziennie.
,, - Eeeeech.''

« Odpowiedź #182 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 09:16:13 »
Kurde, bonito to jednak moloch- składałem przez gapiostwo zamówienie na dwie raty, w odstępie niecałych 8 godzin licznik zamówień skoczył o niemal 20 tysięcy. Jakoś nigdy się nie zastanawiałem, ile mają zamówień dziennie.

no moloch, popatrz nawet na samo menu z lewej strony - komiksów jest w ich ofercie 2700, dla porównania samych książek kucharskich mają 1300 a to tylko ułamek ich oferty. co ciekawe nikt ze znajomych nie korzysta z ich oferty, a znam wielu takich co wydają trochę hajsiwa na kulturę (głównie książki).

Offline history

« Odpowiedź #183 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 11:42:11 »

Nie jest też powiedziane że nr zamówień idą nr po kolei a nie zwiększają się według jakiegoś ichniejszego klucza :)

Offline asx76

« Odpowiedź #184 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 12:15:39 »
Swego czasu miałem kilka zamówień na Bonito i choć dostępność była taka sama, to już kolejność realizacji wyglądała na przypadkową ;)

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #185 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 12:31:45 »
Swego czasu miałem kilka zamówień na Bonito i choć dostępność była taka sama, to już kolejność realizacji wyglądała na przypadkową ;)

Ja zaobserwowałem jedno- jak wrzucisz do koszyka jakiś artykuł piśmienny albo modelarski, na bank musisz się liczyć z opóźnieniem realizacji. Tak więc meserszmity i atrament kupuję osobno i nie łączę z komiksami- które, jak wiadomo , muszą być już, teraz, natychmiast :)
,, - Eeeeech.''

Offline misiokles

« Odpowiedź #186 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 14:16:04 »
Co chyba nie dziwi jak się ma opcję przedsprzedaży...

Offline asx76

« Odpowiedź #187 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 19:32:40 »
Panie, gdzież tam, brałem towar starszy i niekomiksowy :P

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #188 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 21:04:31 »
Na bonito pojawiły się dziś premiery DC Rebirth na 10.04.19.
Można jeszcze zamawiać korzystając z 35% ale zostało już niewiele sztuk.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline jsm

« Odpowiedź #189 dnia: Pt, 05 Kwiecień 2019, 22:09:30 »
W okolicach 18:45 pojawiło się także coś koło 20 sztuk pierwszego tomu "BBPO. Piekło na Ziemi". O 21:40 już nie było. Na szczęście zdążyłem zamówić swoją kopię :)

Offline nori

« Odpowiedź #190 dnia: Wt, 09 Kwiecień 2019, 11:10:41 »
Zamówiłem w piątek w Bonito nowości Egmontu, i wciąż kompletują zamówienie. Część pozycji się znalazła, część jeszcze nie, w tym BBPO. Piekło na Ziemi. Tom 1. Mam nadziej, że uda się dzisiaj odebrać.

« Odpowiedź #191 dnia: Wt, 09 Kwiecień 2019, 12:39:32 »
Na Bonito informacja, że zniżki z tytułu Karty Dużej Rodziny będą obowiązywać tylko do końca kwietnia. Bez tych 5% nadal będą najtańsi? Czy polecacie jakiś inny sklep?

Offline jotkwadrat

« Odpowiedź #192 dnia: Wt, 09 Kwiecień 2019, 12:49:56 »
Jak dla mnie najtańszy jest livro (na nowości ma zwykle 40%, czasem dorzucają jeszcze 6% dodatkowo, ale liczone już od ceny po zniżce, czyli razem 43,6%).

Niektórzy narzekają jednak na pakowanie - ja nie miałem z tym problemu, ale może miałem szczęście.

Offline jsm

« Odpowiedź #193 dnia: Wt, 09 Kwiecień 2019, 13:22:04 »
 Ja swoje BBPO przed chwilą odebrałem, całe i zdrowe. W środku zapowiedź drugiego tomu Piekła na Ziemi (czerwiec 2019) oraz Hellboy w piekle (listopad 2019).

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #194 dnia: Wt, 09 Kwiecień 2019, 14:21:40 »
nori, cierpliwości :) U mnie zamówienie wisiało przez Aamę, która była oznaczona jako dostępna, od czwartku- przed chwilą dopiero dali znać, że można obierać. Tymczasem drugie, późniejsze, było już następnego dnia.
Swoją drogą widzę, że nie tylko ja w momencie kliknięcia już bym chciał odbierać :)
,, - Eeeeech.''