Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988303 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline starcek

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #2370 dnia: Wt, 01 Grudzień 2020, 11:50:40 »
Tylko nie zamawiajcie do paczkomatów, bo już się zatykają i potem trzeba odbierać w jakichś magazynach.
Eee spokojnie, paczkomat mi poszerzyli, ma z 7 metrów.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline parsom

« Odpowiedź #2371 dnia: Wt, 01 Grudzień 2020, 11:54:22 »
U mnie podobnie - już nawet zakręca, bo się nie mieści na ścianie supermarketu przy którym stoi. Ale chodniczek walnęli wąziutki, na którym w dodatku nieustannie parkuje bus z kurierem czyhającym na wolne skrytki i w efekcie wokół panuje błoto i wydeptana trawa. Chyba napiszę skargę do prezesa Brzoski.

Offline srogin

« Odpowiedź #2372 dnia: Wt, 01 Grudzień 2020, 16:25:10 »

Czemu często nie widzę obrazków które tutaj wrzucasz? Po prostu są to dla mnie puste prostokąty  :-\
« Ostatnia zmiana: Wt, 01 Grudzień 2020, 23:39:10 wysłana przez Mateusz »

Offline vision2001

« Odpowiedź #2373 dnia: Wt, 01 Grudzień 2020, 17:07:37 »
Czemu często nie widzę obrazków które tutaj wrzucasz? Po prostu są to dla mnie puste prostokąty  :-\
A lookasz z domu/z pracy, z kompa, komórki? U mnie w robocie coś mam poblokowane i właśnie osadzonych zdjęć nie widzę...

Offline Leyek

« Odpowiedź #2374 dnia: Wt, 01 Grudzień 2020, 17:26:34 »
@srogin

To jest z Twittera i często coś stamtąd wrzucam, więc może tak jak pisał vision masz coś poblokowane odnośnie danego serwera danych.

A rabaty będą na mandoica.pl dla tych co nie też widzą zdjęcia :)

Offline srogin

« Odpowiedź #2375 dnia: Wt, 01 Grudzień 2020, 20:03:32 »
Rzeczywiście, na telefonie jest OK

Offline stachel

« Odpowiedź #2376 dnia: Wt, 01 Grudzień 2020, 20:05:33 »

Jeśli używasz firefoxa ze strictem to tak się dzieje, jakiś czas temu musiałem komikspeca dodać do wyjątków.

Offline Deg

« Odpowiedź #2377 dnia: Wt, 01 Grudzień 2020, 20:06:45 »
Też tak mam, może uBlock? U mnie sprawę załatwia PPM i 'pokaż obraz'.
This is my truth, tell me yours.

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #2378 dnia: Wt, 22 Grudzień 2020, 10:07:29 »
Dlaczego nikt nie wspomniał o promocji w sklepie Non Stop Comics? Do 23 grudnia 45% na wszystko poza wyprzedażami i zapowiedziami - https://nonstopcomics.com/aktualnosci/prezenty-last-minute

A po co ma ktoś wspominać? Żeby inni mogli kupić taniej, niż on kupował na bieżąco? ;)

Offline Szekak

« Odpowiedź #2379 dnia: Wt, 22 Grudzień 2020, 10:09:37 »
Ja kupuję na bieżąco z 45% upustem, bo NSC co chwila taką promkę ma. :D
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline sad_drone

« Odpowiedź #2380 dnia: Wt, 22 Grudzień 2020, 17:24:14 »
Nsc dzięki swojej strategii promocyjnej jest jedynym wydawnictwem którego kupuje w 90% nówki i to jeszcze bezpośrednio u wydawnictwa. Ciekaw jestem czy takie częste wysokie rabaty się im opłacają, faktem jest że ode mnie w ten sposób wyciągają znacznie więcej pieniędzy niż inne wydawnictwa z których kupuje głównie komiksy używane.
If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Offline tB

« Odpowiedź #2381 dnia: Wt, 22 Grudzień 2020, 18:21:27 »
Nsc dzięki swojej strategii promocyjnej jest jedynym wydawnictwem którego kupuje w 90% nówki i to jeszcze bezpośrednio u wydawnictwa. Ciekaw jestem czy takie częste wysokie rabaty się im opłacają, faktem jest że ode mnie w ten sposób wyciągają znacznie więcej pieniędzy niż inne wydawnictwa z których kupuje głównie komiksy używane.
Wydaje mi się, że to była ich odpowiedź na pandemię. Przed rocznicą wydawnictwa / black friday musieli wyluzować z promocjami, żeby był jakiś efekt - tutaj są dość przewidywalni. Ale nauczyli się pomijać zapowiedzi / nowości w promocjach - widocznie przestało się kalkulować.

Offline Arne

« Odpowiedź #2382 dnia: Wt, 22 Grudzień 2020, 18:31:15 »
Ale nauczyli się pomijać zapowiedzi / nowości w promocjach - widocznie przestało się kalkulować.
Dlatego nauczyłem się czekać kilka miesięcy, aż komiksy zejdą z etapu zapowiedzi/nowości i wtedy hurtem "cap" - wszystko z 45% rabatem. :)
Teraz z końcem listopada capnąłem w ten sposób chyba z 10 pozycji od NSC :).

Offline kubisz

« Odpowiedź #2383 dnia: Wt, 22 Grudzień 2020, 19:30:36 »
Idąc za powyższymi informacjami o NSC - tak w sumie trochę przypadkiem - dowiedziałem się, że mam ich jakieś 1,5 km od miejsca pracy. Coś czuję, że będę tam bywał od czasu do czasu. Dzięki za info!

Offline OokamiG

« Odpowiedź #2384 dnia: Wt, 22 Grudzień 2020, 21:43:59 »
Tokyo Ghost jako nowość miał dobrą promkę.