Chyba coś zmienili, bo nalicza mi tylko 10zł na ALELADNIE...
Pół godziny temu zamówiłem i weszło 25 zł. Pamiętaj o płatności kartą podpiętą pod InPost pay.
Prawdopodobnie,najpierw wpisałeś kod ale miałeś zaznaczoną płatność innym sposobem,jeśli później zmienisz na podpiętą to kartę to zalicza tylko 10pln,usuń koszyk i spróbuj jeszcze raz ale najpierw sprawdz jaką masz płatność
Wróciły linki buyboxowe na https://wpodrozy.net.pl/komiksy_pl/.Niestety wyświetlają się na razie nieco inaczej, ale nowa wtyczka buyboxa jest jeszcze w fazie testów i będzie ulepszana. I mam nadzieje, że wróci za jakiś czas jej wcześniejsza funkcjonalność.Nowości i zapowiedzi na kwiecień-lipiec zostały wprowadzone, w przypadku, gdy się coś nie wyświetla to albo jest link bezpośredni do sklepu gildii, albo jest nieaktywny tytuł.
Super że działa,często tam zaglądałem ale szczerze mówiąc wolałem starą wersję bez obrazków.Pozwalała szybko sprawdzić co nowego wychodzi i jeśli chciałem porównać ceny i skompletować koszyk.Najfajniejszy dla mnie było to że prosto w postaci listy pokazywała co wydały poszczególne wydawnictwa miesiąc po miesiącu