Mi pokazuje nadal 45zl.
Ja tam już od dawna nie widziałem nigdzie dobrej promki 3 w cenie 2.Pamiętacie jeszcze te złote czasy, gdzie człowiek mógł się całkiem dobrze obłowić na Smyku?
Jak spojrzycie na smyka, i większość działów z promocji to rabaty są dużo większe (nie wiem czy nie zmniejszone, ale wychodzi bardzo przyzwoicie). I teraz tak logicznie myśląc - czy ciągłe reklamacje i żądania wymiany towaru, ludzi którym przetarcie rogu, albo pofalowanie obwoluty przeszkadza, może mieć powiązanie ? Niestety jeśli wychodzi rabat powyżej 50 % i sklep zarabia minimalne pieniądze, a potem dodatkowo traci przez obsługę zwrotów, i odpowiadanie na setki maili grożących UOKiK, to się na taką grupę klientów za przeproszeniem wypina. Sklep jest po to żeby zarabiać. Macie prawo do narzekań i marudzeń - ale tak samo sklep ma prawo dowolnie kształtować swoją politykę cenową. A przez sporą grupę fanatyków idealności tracą na tym wszsyscy (patrz obcięte rabaty przy promocji)
Na stronie wielkiego E wszystkie DC Odrodzeniowe 40%
A tutaj moje dzisiejsze Czytam.
(...)Przy okazji - wisi gdzieś aktualny kod do Empiku?
https://www.idz.do/nwVg
Dawno nic nie kupowalem czy na czytam.pl wszystko ok, bo jakis czas temu bylo sporo pisane o ktorejs ksiegarni ze maja klopoty ale nie pamietam ktorej sie to tyczylo?