Autor Wątek: taniaksiazka.pl  (Przeczytany 126020 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bazyliszek

Odp: taniaksiazka.pl
« Odpowiedź #375 dnia: Pt, 01 Wrzesień 2023, 15:20:27 »
Pozostaje opcja lojalnościowa + zniżka krwiodawcy. Trzeba przetestować przy najbliższym odbiorze.

Jedyna słuszna droga. Ale to było śmieszne, bo tak jak mówicie, gdzieś w lipcu jakaś nieopierzona konsultantka tak mi odpisała - że rabat na koncie nie łączy się ze zniżką krwiodawcy. To jej odpisałem, że chyba żartuje i chce rozmawiać z kierownikiem. :) :D XD No i po kolejnym dniu przeprosili i doliczyli mi jeszcze 5% rabatu dla krwiodawców do 7% zniżki na koncie. Czyli 12% rulez, taniej chyba nie ma. Problem jest tylko z komiksami Muchy co mają w tk słabe rabaty i bardziej się na Gildii.pl opłaca kupować, z darmową dostawą do punktu odbioru.

Warto krew oddawać, polecam. Ale straszna dzicz czasem jest w RCKiK. Byłem w zeszły czwartek, to była masakra, bo ludzie się na poczekalni nie mieścili - tylu chętnych było żeby na 2 dni wolnego przedłużyć sobie weekend. Zrezygnowałem i przyszedłem ponownie w ten wtorek. Liczba była już normalna i nie straciłem całego dnia.

Online FDH

« Odpowiedź #376 dnia: Pt, 01 Wrzesień 2023, 16:01:25 »
Długo się czeka na rozpatrzenie reklamacji w taniej? Książki mi przyszły trochę jak z psa gardła wyjęte.
Ostatnio czekałem prawie dwa tygodnie,kurier zabrał uszkodzony i przywiózł nowy komiks na wymianę,informacja  o rozpatrzeniu przyszła na drugi dzień od zgłoszenia
« Ostatnia zmiana: Pt, 01 Wrzesień 2023, 16:04:51 wysłana przez FDH »

Offline nekro

« Odpowiedź #377 dnia: Pt, 01 Wrzesień 2023, 17:37:31 »
Rabat lojalnościowy kiedyś działał na cały asortyment. Widać że już nie. W koszyku miałem komiksy i podręczniki.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #378 dnia: Pt, 01 Wrzesień 2023, 18:15:48 »
Niektóre księgarnie wyłączają podręczniki z promocji. Spotkałem się z tym kiedyś, ale sam książek szkolnych na taniej książce nigdy nie kupowałem.

Offline Jaxx

« Odpowiedź #379 dnia: Pt, 01 Wrzesień 2023, 21:11:04 »
Rabat lojalnościowy kiedyś działał na cały asortyment. Widać że już nie. W koszyku miałem komiksy i podręczniki.

Na podręczniki nigdy nie działał. Kupowałem w zeszłym roku wyprawkę do 1 klasy szkoły średniej i nie naliczył mi się rabat lojalnościowy.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #380 dnia: Pt, 01 Wrzesień 2023, 21:52:22 »
Trzeba by spytać czy rabat dla krwiodawców działa na podręczniki. Zawsze byłoby to 5%, ale też może być wyłączony. Bo księgarnie na tym najwięcej zarabiają.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #381 dnia: Nd, 03 Wrzesień 2023, 18:21:03 »
"Zniżki się nie łączą. Została zastosowana korzystniejsza"

To po cholerę mi ten wasz kod Weekend20? Takie kody mają sens tylko jeśli się łączą z 7% zniżką lojalnościową na koncie. A jak się nie łączą, to skorzystam z 7% + 5% dla krwiodawców.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #382 dnia: Nd, 10 Wrzesień 2023, 14:12:30 »
Jak ktoś nie ma programu lojalnościowego, albo chce jeszcze zniżkę 15 zł na zakupy od 149 zł, to proszę. Wpadł mi za wypełnienie ankiety, ale nie łączy się ze zniżką z konta.

OPINIE2023

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #383 dnia: Wt, 12 Wrzesień 2023, 08:19:40 »
Czyszczę te ciasteczka w Operze i czyszczę a ciągle nie mogę wejść przez Lubimy Czytać na stronę TK.pl z niższą ceną. Bo np. Flash Zaćmienie tom 2 jest na Lubimy czytać po 56 zł, ale jak wyświetla mi się strona księgarni to jest 62 zł. Zakupów za sierpień zrobić nie mogę.

Offline Nowicjusz

« Odpowiedź #384 dnia: Nd, 01 Październik 2023, 14:04:17 »
Dostałem takie info na maila
Zbliżają się 17 urodziny Taniej książki. Do 2 października za  założenie konta i zgodę na otrzymywanie smsów ma być kod na 17 zł i darmowa przesyłka  za zamówienia od 99 zł .
Czas na założenie konta do 2 pazdziernika .
A kodzik wysyłany 3 października
Więc myślę że to  fajna promka jest:)

Offline MariuszZG

« Odpowiedź #385 dnia: Cz, 05 Październik 2023, 11:44:59 »
Ktoś dostał już ten kod? Ja nawet maila nie otrzymałem, a mam wszystkie zgody zaznaczone i otrzymuję od nich różne oferty na pocztę i telefon. Może przez to, że trzy razy w tym roku zgłaszałem reklamację i mnie nie lubią?

Offline Cypher

« Odpowiedź #386 dnia: Cz, 05 Październik 2023, 11:49:33 »
KOD: 17LATZACZYTANIA

To jest chyba i tak kod uniwersalny, ja nie korzystałem, bo to dla mnie żadna promocja.

Offline Jaxx

« Odpowiedź #387 dnia: Cz, 05 Październik 2023, 12:02:02 »
Dostałem ostatnio od TK kod na 5% za pełny koszyk, więc chyba znowu to przywrócili. Jak ktoś jest zainteresowany, to mogę odstąpić, piszcie na priv.

Offline stachel

« Odpowiedź #388 dnia: Pt, 06 Październik 2023, 20:28:53 »
Tylko te 5% pewnie już nie łączy się z zniżką lojalnościową?

Offline Jaxx

« Odpowiedź #389 dnia: Pt, 06 Październik 2023, 21:03:12 »
Tylko te 5% pewnie już nie łączy się z zniżką lojalnościową?

No właśnie już nie, niestety.