Autor Wątek: Multiversum.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 400596 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline isteklistek

Odp: Multiversum.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #1080 dnia: Śr, 10 Czerwiec 2020, 11:27:25 »
Teraz z oszczędzaniem loteria, bo może się okazać, że kasują Cię ceną ze sklepu, a po otrzymaniu dostawy komiksy w prawie idealnym stanie lądują w AZYLU z przelicznikiem 2,5, o ile jedną pozycję można przeboleć, ale już 4 to powód do zagotowania się.

Offline xanar

« Odpowiedź #1081 dnia: Śr, 10 Czerwiec 2020, 11:42:52 »
Taki hazard trochę  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Gazza

« Odpowiedź #1082 dnia: Śr, 10 Czerwiec 2020, 11:53:09 »
(...) I jeszcze te krótkie chwile urlopowe w działaniu sklepu ... już 3 w tym miesiącu?
Urlop przy każdej możliwej okazji, nowa siedziba - ktoś z Was jeszcze daje nabierać się na te żałosne umizgi o zamawianiu bo inaczej sklep się zamknie? Azyl to też przykład, że biznes się kręci i rozrasta.

Mam już w du..ie ten sklep, jego cwaniacko/kombinacyjną politykę sprzedaży i traktowania klienta jak masę lemingów.

Nowy preorder już od dawna złożony w Atomie i tylko szkoda, że wcześniejszych przenieść już nie mogę...

Z godnością panowie, z godnością..

Offline xanar

« Odpowiedź #1083 dnia: Śr, 10 Czerwiec 2020, 19:10:19 »
Antari jest news dla ciebie  :)

PREORDER 2020-06 już niebawem pojawi się na stronie sklepu

Za nieco ponad tydzień będziecie mieli przez cały weekend do dyspozycji produkty z oferty przedpremierowej z katalogu 2020-06.

W dniach 19-21.06.2020 nie będzie z kolei możliwości składania przez stronę sklepu zamówień na produkty dostępne w naszym magazynie (będziecie mogli je w tych dniach zamawiać za pośrednictwem AZYLU KOMIKSU).

https://multiversum.pl/_blog/303-PREORDER_2020-06_juz_niebawem_pojawi_sie_na_stronie_sklepu.html

Offline Antari

« Odpowiedź #1084 dnia: Cz, 11 Czerwiec 2020, 21:26:20 »
Poczekam jeszcze żeby zobaczyć jakie ceny będą na MVM. Jak nie będzie dużej różnicy to biorę na Atomie.

Przy okazji tak mi się nasunęło. Mam na MVM masę preorderów na rzeczy z DC np. 3 omniak Batmana Morrisona. Rozumiem, że to będzie realizowane normalnie mimo sytuacji z Diamondem? Nie przyjdzie mi za jakiś czas korekta na maila, że albo dopłacam 100 zł bo inny dystrybutor, bo wyższe ceny itd. I jak mi się nie podoba to mogę zrezygnować... już raz takie coś było. A dotyczyło bodajże omniaka Absolute Carnage.

Offline xanar

« Odpowiedź #1085 dnia: Cz, 11 Czerwiec 2020, 21:43:38 »
Na pewno tym razem nie dostaniesz  :)

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #1086 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 15:35:45 »
No ja bym się właśnie tego spodziewał. Przecież straszył, że wszystko się zmieni i to na gorsze.

Offline xanar

« Odpowiedź #1087 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 15:40:56 »
Już parę dni temu się zmieniło, zniknęła darmowa wysyłka  :)

Online freshmaker

« Odpowiedź #1088 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2020, 18:59:27 »
trochę dziwne - przecież utrzymanie ceny to główny sens pre-order. pierwszy raz się z czymś takim spotykam.

Offline rekinn

« Odpowiedź #1089 dnia: So, 13 Czerwiec 2020, 19:55:04 »
Nie przyjdzie mi za jakiś czas korekta na maila, że albo dopłacam 100 zł bo inny dystrybutor, bo wyższe ceny itd. I jak mi się nie podoba to mogę zrezygnować... już raz takie coś było. A dotyczyło bodajże omniaka Absolute Carnage.

Żartujesz!!! :o Nie wierzę, że kazał dopłacać, no przecież to jest zdrowo popieprzone, nawet jak na niego.

Offline xanar

« Odpowiedź #1090 dnia: So, 13 Czerwiec 2020, 20:11:34 »
Przecież pasuje do narracji, że jest słabo i kupować trzeba  :)

Offline Antari

« Odpowiedź #1091 dnia: So, 13 Czerwiec 2020, 22:58:31 »
Żartujesz!!! :o Nie wierzę, że kazał dopłacać, no przecież to jest zdrowo popieprzone, nawet jak na niego.

Nie żartuję. Dotyczyło to omnibusa Absolute Carnage. Chyba było jakieś zamieszanie z ceną w katalogu. Dopiero po paru miesiącach Marvel skorygował i dostałem takiego maila, że cena wzrosła i albo dopłacam albo mi zwracają kasę. Sprawdziłem na Atomie i niestety nawet po dodaniu tej kwoty, którą miałem dopłacić wychodziło taniej na MVM. Ale warto pamiętać, że było to już jakiś czas po wygaśnięciu rabatu na preorder na Atomie. Więc byłem w kropce. Dopłaciłem. Nie miałem czasu bawić się już w zamawianie i ściąganie z amazona albo BD, gdzie pakowanie jest różne.

Niemniej podobnie uważam, że takie działanie jest słabe. Atom bierze takie pomyłki katalogowe na klatę.

Offline xanar

« Odpowiedź #1092 dnia: Wt, 16 Czerwiec 2020, 20:22:24 »
Nowi "dystrybutorzy" komiksów z DC COMICS

https://multiversum.pl/_blog/304-Nowi_dystrybutorzy_komiksow_z_DC_COMICS.html

Właściciel Multiversum jest chyba za słaby psychicznie na ten biznes  :)
« Ostatnia zmiana: Wt, 16 Czerwiec 2020, 20:24:39 wysłana przez xanar »

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #1093 dnia: Wt, 16 Czerwiec 2020, 20:41:43 »
Hahah, nawet mi go nie żal.

Offline Lafar

« Odpowiedź #1094 dnia: Śr, 17 Czerwiec 2020, 07:56:11 »
https://multiversum.pl/_blog/305-Zmiany_przelicznikow.html

Przy okazji trzeba przeliczniki poprawić na dzień przed preorderem. To przypadek, naprawdę! Obie sprawy nie mają ze sobą nic wspólnego!