Sprawdź ok. 5 grudnia.
Xanar, nie obraź się ale jeśli piszemy że nie dostaliśmy, to nie dostaliśmy, nie wysłano nam takiego e-maila. To zresztą stała praktyka Azylu, takie olewanie korespondencji e-mailowej, w szczególności do wielu użytkowników. Ja niestety jak chcę coś Azylowi zakomunikować albo się czegoś dowiedzieć to DZWONIĘ do skutku. E-maile tylko dostaję z gotowymi zamówieniami pps do opłacenia. Ja również dostałem e-meila "szczególy w kolejnym e-mailu" i nic poza tym. Jeśli to tewrmin OSTATECZNY i jestem skreślony z ppsa, to ja zaraz zadzwonię i postawię - w kulturalny sposób - małe ultimatum: albo ten termin nie jest TAKI OSTATECZNY i mnie dopiszą do pps (mam trochę zeszytówek do opłacenia) albo ja rezygnuję z realizacji ppsów zamówionych. Bo z jednej strony "(...)brak przelewu na naszym koncie bankowym po wezwaniu do zapłaty będzie skutkował wyłączeniem u Klienta możliwości korzystania z PPS oraz anulowaniem wszystkich znajdujących się w realizacji produktów które były zamówione w PPS" więc anulujmy, czemu nie, a zdrugiej chodzi o zasady, że zamawiasz, płacisz, a ktoś ci nawet e-maila nie wyśle. Już do MvM napisałem ale chyba pogadam też z panem Robertem.
Fajnie, że ciebie nie olewają Xanar, może jak zostawiam u nich w sklepie po tysiaku średnio na miesiąc (zdarzały się raz w miesiącu przelewy na 1800 zł) to takim zwykłym smrodem jestem, niegodnym ppsa ani e-maila z informacją, żaden tam ze mnie "VIP klient".
Cóż liczę, że się opamiętają i jak "kasa będzie się zgadzać" to mnie dopiszą znów.