Autor Wątek: Multiversum.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 400126 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: Multiversum.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #1980 dnia: Pn, 17 Lipiec 2023, 22:50:47 »
Tam widzę w tym Azylowersum to jakoś nie spieszy się, żeby te paczki wysyłać, 12 dostałem info, żeby zapłacić i tego samego dnia zapłaciłem, 14 stworzyli etykietę, ale już nie wysłali, teraz patrzę, że przerwa do 25-tego. Spoko, następnym razem ja z płaceniem też nie będę się spieszył.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline rekin

« Odpowiedź #1981 dnia: Śr, 19 Lipiec 2023, 00:01:18 »
Jeśli ktoś przegapił Bill Sienkiewicz's Mutants and Moon Knights and Assassins Artisan Edition w Atomie, to może teraz wziąć taniej w Azylu. Preorder do poniedziałku.
Tak wygląda w środku w lepszym wydaniu:

Offline xanar

« Odpowiedź #1982 dnia: Śr, 19 Lipiec 2023, 00:10:36 »
Tam widzę w tym Azylowersum to jakoś nie spieszy się, żeby te paczki wysyłać, 12 dostałem info, żeby zapłacić i tego samego dnia zapłaciłem, 14 stworzyli etykietę, ale już nie wysłali, teraz patrzę, że przerwa do 25-tego. Spoko, następnym razem ja z płaceniem też nie będę się spieszył.
Nie wiem czy ktoś to przeczytał, czy to przydatek, czy też na urlopie wysyłają, ale dzisiaj paczka wyjechała.

Offline Marticos22

« Odpowiedź #1983 dnia: Pn, 21 Sierpień 2023, 17:45:14 »
Na azylu  teraz ceny jak w atomie   :'(

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #1984 dnia: Pn, 28 Sierpień 2023, 16:17:17 »
Faktycznie na Azylu poszły ceny w górę. Kurs dolara mocno się trzyma więc przelicznik 1 USD - 4 zł jest bliższy rzeczywistości. Od pewnego czasu się zastnawiam czy Atom i Azyl przetrwają obecną drożyznę...

Offline Toranga

« Odpowiedź #1985 dnia: Pn, 28 Sierpień 2023, 20:25:07 »
Faktycznie na Azylu poszły ceny w górę. Kurs dolara mocno się trzyma więc przelicznik 1 USD - 4 zł jest bliższy rzeczywistości. Od pewnego czasu się zastnawiam czy Atom i Azyl przetrwają obecną drożyznę...

A można gdzieś kupić taniej komiksy amerykańskie niż w tych sklepach?

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #1986 dnia: Pn, 28 Sierpień 2023, 23:55:04 »
A można gdzieś kupić taniej komiksy amerykańskie niż w tych sklepach?

Dobre pytanie, ale ja chyba za mało kupuje żeby się wypowiedzieć. Chociaż ostatnio Amazon wypada z cenami niektórych tomów podobnie a czasami wręcz taniej - Star Wars The High Republic już kupowałem ostatnio na Amazonie, gdyż bardziej się opłacało.

Offline Archie

« Odpowiedź #1987 dnia: Wt, 29 Sierpień 2023, 08:50:50 »
Tylko niestety na Amazonie jest loteria z obitymi egzemplarzami. Czasem wszystko git, a czasem obite rogi.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens. And it can happen to you."

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #1988 dnia: Wt, 29 Sierpień 2023, 09:47:42 »
Tylko niestety na Amazonie jest loteria z obitymi egzemplarzami. Czasem wszystko git, a czasem obite rogi.

Zgadza się, ale w przypadki miękkich opraw czy książek jeszcze mi sie taki egzemplarz nie trafił. I zwrot jest dość prosty.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #1989 dnia: Wt, 29 Sierpień 2023, 10:17:08 »
Można polować na ebay, amazon, a czasami nawet na naszym allegro można ustrzelić jakąś okazje.

Offline Bogumil

« Odpowiedź #1990 dnia: Śr, 30 Sierpień 2023, 10:30:48 »
Czy wiecie może, dlaczego nie ma jeszcze kolejnego preorderu na MVM i Atomie? Zazwyczaj o tej porze już były.

Offline xanar

« Odpowiedź #1991 dnia: Śr, 30 Sierpień 2023, 10:50:36 »
W Atomie ma być wtorek/środa a w Azylowersum - na początku września.

Offline Verrax

« Odpowiedź #1992 dnia: Śr, 30 Sierpień 2023, 10:52:42 »
Czy wiecie może, dlaczego nie ma jeszcze kolejnego preorderu na MVM i Atomie? Zazwyczaj o tej porze już były.

Najnowszy katalog PREVIEWS - w oparciu o który ogłaszane są wszystkie pre-ordery - był/jest wyraźnie opóźniony, stąd też obsuwa w różnych sklepach komiksowych.

Offline xanar

« Odpowiedź #1993 dnia: Śr, 30 Sierpień 2023, 10:56:06 »

Offline Bushiken

« Odpowiedź #1994 dnia: Śr, 30 Sierpień 2023, 21:48:31 »
W Atomie ma być wtorek/środa a w Azylowersum - na początku września.

W sam raz aby już było po podwyżce cen w Azylu  :P