Kurczę zamawiałem do tej pory w atomie, przejrzałem nowy poreorder i taniej wychodzi na azylu prawie 70 zł ale trochę się boję
Ktoś coś więcej w skrócie napisze o zamówieniach z tego sklepu ?... Przyszło wszystko ok? Okładki zgodne z zamawianymi ? Stan ok ? długie oczekiwanie na wysyłkę ? Jak pakowanie ? Poczytałem trochę cały temat ale gdyby kilka doświadczonych osób w skrócie napisało to będę wdzięczny 
Zamówiłem w preorderze za 150 zł jedną rzecz (i opłaciłem), a oni że dystrybutor nie spodziewał się takiego zainteresowania i dla mnie zabrakło, ale poszukają w innym miejscu. Nie znaleźli, oddali kasę. Atom mi z koleii napisał że u nich taka sytuacja by się nie zdarzyła i oni mogą mi ten tytuł wysłać. Ale teraz (wcześniej w preorderse u nich kosztował 200 zł może trochę więcej) mogą mi go za jakiś czas wysłać za 400 zł (mniejsza z tym jaką decyzję ostatecznie podjąłem) :-) Tak to jest ze sklepami komiksowymi w Polsce :-) Preorder pakowany pancernie, estetycznie to prawda. Zafoliowane komiksy, z wyjątkami: nie miałem jednego z compendiów DC, ale może to nie przypadek bo to niezły grubasek był :-) PREORDER w Multiversum to zwyczajny prorder: zamawiasz i płacisz. Program pps to taki SPECJALNY preorder, w założeniui dla zaufanych klientów. Zdecydowałem się na ten program bo czasem zdarzało się zamówić jakiś omnibus za ponad 300 zł i on na rynku się ukazywał po 8 miesiącach, więc ta kasa jest jakby "zamrożona". Są plusy i minusy takiego programu, zwłaszcza jak zamawiasz za tysiaka wzwyż w prorderze. Wszystko jest na stronie, ale jest podane że limit wynosi 5000 zł, ale można go indywidualnie podwyższyć. To się tylko tak WYDAJE dużo, ale po 3-4 preorderach to już masz nzbierane pozycji za ponad 5 tysiaków a tylko nieliczne z tych pozycji już się ukazały na rynku.