Autor Wątek: Multiversum.pl - opinie o sklepie  (Przeczytany 400326 razy)

Offline xanar

Odp: Multiversum.pl - opinie o sklepie
« Odpowiedź #1320 dnia: Pt, 20 Listopad 2020, 08:12:20 »
Kilka informacji na najbliższe dni
2020-11-19 23:50:03
Kilka informacji dotyczących najbliższych dni.

W tym tygodniu nie będzie dostawy z USA.

W przyszłym tygodniu powinna być jedna, podwójna dawka komiksowej przyjemności, taki jest plan a jak wyjdzie w praniu zobaczymy.

Dla tych którzy spóźnili się na świetną promocję ze specjalnym rabatem na wszystkie dostępne w naszym magazynie produkty w pierwszej połowy listopada dobra wiadomość - zrobimy krótką jednodniową drugą rundę tej promocji która odbędzie się w poniedziałek 23.11.2020.

Preorder grudniowy prawdopodobnie wprowadzany będzie na stronie sklepu na początku grudnia.

Jeżeli chodzi o sam grudzień, to kto zna nasza firmę od wielu lat ten wie że w grudniu zawsze robimy coś fajnego i w tym roku ta tradycja zostanie podtrzymana, w jakiej formie to się dopiero okaże, przygotowania powoli trwają.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Lafar

« Odpowiedź #1321 dnia: Pt, 20 Listopad 2020, 08:37:32 »
Ciekawe czy ten jeden dzień promocji -10% będzie całością promocji oferowanych przez MVM na Black Friday. No i co zrobi Atom na BF.
Z tego co pamiętam to w tamtym roku główną atrakcją w polskich sklepach był chyba Punisher Marvel Knights Omni za ~200zł i jakaś większa pula tytułów po jednej sztuce na przecenach w Atomie.

Offline xanar

« Odpowiedź #1322 dnia: Pt, 20 Listopad 2020, 11:19:43 »
Raczej pewnie to co jest na magazynie.

Ten Punisher Marvel Knights na wyprzedaży był i jeszcze do tej pory się nie wyprzedał.

Offline Frank_C

« Odpowiedź #1323 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 09:36:06 »
Wie ktoś kiedy na multi będzie dostępny Batman Trzech Jokerów HC? Jakoś dwa miechy temu złożyłem preorder i ani widu ani słychu, a na Atomie jest już dostępny.

Offline Gazza

« Odpowiedź #1324 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 09:41:50 »
MVM to stan umysłu ;) - najlepiej jak napiszesz do właściciela. Ostrzegam - nie licz na miłą odpowiedź. Na 99% przeczytasz, że jego dystrybutor jeszcze nie zrealizował zamówienia.

Offline xanar

« Odpowiedź #1325 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 10:17:02 »
To miało premier 18 listopada, teraz miała być dostawa ale nie dotarła.

info z 2020-11-19
"W przyszłym tygodniu powinna być jedna, podwójna dawka komiksowej przyjemności, taki jest plan a jak wyjdzie w praniu zobaczymy."

Offline Gazza

« Odpowiedź #1326 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 10:52:46 »
Jakoś ten konkurencyjny "pseudo biznes" radzi sobie i dostawy docierają... ;)

Offline Lafar

« Odpowiedź #1327 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 11:04:54 »
Aktualnie Three Jokers HC jest w Atomie dostępny tylko na zamówienie do sprowadzenia w następnej dostawie. Rozumiem, że chcesz dać ujście swojej frustracji na temat zachowania właściciela MVM ale co to ma do tego, że czasami coś nie dojdzie albo ma inną dostępność? Atom też czasami na czas czegoś nie dostanie, takie życie.

Offline Gazza

« Odpowiedź #1328 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 11:14:37 »
Frustracji? Niekoniecznie. Raczej żenującej postawie wspomnianego - kpi gdzie się da (choć ostatnio jakby się ogarnął i nieco przystopował) z Atomu, a okazuje się, że wcale nie jest taki kozak. Co do reszty - zgoda.

Żeby nie było - jestem regularnym klientem obu sklepów. Aczkolwiek rozeźlił mnie znów ostatnio boss MVM - kupiłem 1 zeszyt dostępny w magazynie sklepu i bezwzględnie przymusił mnie do opłacenia dodatkowej przesyłki mimo mojej prośby o dołączenie go do kompletowanej większej w systemie PPS. Jeden zeszyt!! Takie akcje gdziekolwiek indziej gdzie się zaopatruję (Atom, Gildia) są nie do pomyślenia! Klient nasz Pan ;) A tu - na grzeczną prośbę odpowiedź - "Nie ma takiej opcji!! Takie kombinacje (??) są niemożliwe". Kombinacje? Że proszę o odłożenie zeszytu do pozostałych oczekujących na większą comiesięczną przesyłkę? Klientowi, który miesięcznie zostawia kilkaset złotych...
To już jest lekka frustracja z mojej strony. :)

Offline OokamiG

« Odpowiedź #1329 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 11:21:05 »
Gazza, Ty kombinatorze!

Offline Lafar

« Odpowiedź #1330 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 11:23:04 »
No słabe zachowanie ale też nie zniżajmy się do jego poziomu w takim prześmiewaniu rzeczy na które pewnie nie mają wpływu (z tymi dostawami). Trzeba sobie jakoś tak planować, żeby unikać kontaktu (tak ja robię), oszczędzimy sobie zdrowia i czasu. Mam nadzieję, że niczego nie wywołam ale ostatnio widzę poprawę - niby nadal jest pieprzenie, że olaboga promocja zniknie jutro wysyłka zniknie jutro ale nie ma już takich chamskich ataków personalnych jak kiedyś. Może trend się utrzyma.

Offline xanar

« Odpowiedź #1331 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 12:44:56 »
24.11.2020 zmianie ulegną przeliczniki dla dwóch największych wydawnictw - MARVEL COMICS oraz DC COMICS. Dodatkowe zmiany w zakresie przeliczników obejmą także część innych wydawnictw.

Zdecydowanie warto zrobić zakupy komiksów z tych wydawnictw dzisiaj - korzystając dodatkowo z trwającej właśnie jednodniowej promocji ze specjalnym rabatem.

:)

Offline kosmoski

« Odpowiedź #1332 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 12:50:22 »
A nie będzie czasem zmiany w dół? Wiem, że właścicielski algorytm działa jak przepowiednie Pytii, ale obecny spadający kurs dolara dociera o poziomów widzianych ostatnio we wrześniu...

Offline Frank_C

« Odpowiedź #1333 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 12:54:23 »
Aktualnie Three Jokers HC jest w Atomie dostępny tylko na zamówienie do sprowadzenia w następnej dostawie.

info z 2020-11-19
"W przyszłym tygodniu powinna być jedna, podwójna dawka komiksowej przyjemności, taki jest plan a jak wyjdzie w praniu zobaczymy."
Czyli wszystko jasne. Dzięki.

Offline xanar

« Odpowiedź #1334 dnia: Pn, 23 Listopad 2020, 13:00:34 »
A nie będzie czasem zmiany w dół? Wiem, że właścicielski algorytm działa jak przepowiednie Pytii, ale obecny spadający kurs dolara dociera o poziomów widzianych ostatnio we wrześniu...

No ale przecież ceny nie zależą od kursu  ::) Było już tłumaczone, na cenę ma wpływ wiele różnych czynników  :)

Jednak będzie podrożone np. jeżeli omnibus kosztuje teraz 387,50 (bez promocji) to będzie 400  :)
« Ostatnia zmiana: Pn, 23 Listopad 2020, 14:14:16 wysłana przez xanar »