Autor Wątek: Inpost Pay - kody i okazje  (Przeczytany 18053 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castiglione

Odp: Inpost Pay - kody i okazje
« Odpowiedź #105 dnia: Śr, 26 Listopad 2025, 15:50:14 »
Właśnie, walić ich. Dla 10 zł nie warto się z nimi użerać.

Offline Xmen

« Odpowiedź #106 dnia: Śr, 26 Listopad 2025, 16:11:06 »
Matfel przez Ceneo, czy lubimyczytac i tak przeważnie ma wyższe ceny niż np tantis, tania książka więc chyba nawet tej dychy nie zaoszczędzicie.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Koalar

« Odpowiedź #107 dnia: Śr, 26 Listopad 2025, 17:00:42 »
No, szału nie ma, za Batman - Azyl Arkham wychodzi mi 42% rabatu przez Lubimy czytać i z tym kodem (jest darmowa dostawa od 69 zł do Żabki). Może jeszcze wlecą lepsze rabaty (kod z dziś jest ważny do 24/02/2026). Ale jak ktoś ma dodatkowy rabat za zakupy tam, to może trochę więcej uciuła.

Generalnie nie ma co z tymi punktami robić. Jakiś czas temu była też zniżka chyba 10 zł na Amazon, zanim wróciłem do domu, żeby napisać na forum, to już jej nie było :D
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #108 dnia: Śr, 26 Listopad 2025, 20:18:12 »
No ja już w sumie przestałem nawet sprawdzać, ile mam tych punktów ;D Rok temu faktycznie sporo fajnych cen dało się z tego uzyskać, teraz to trochę bez sensu.